Altijd en overal online boekhouden en uw administratie bijwerken

Wilt u ook een succesvol ondernemer zijn? Dan mag een nauwkeurige en up-to-date administratie natuurlijk niet ontbreken. Intelly biedt complete online administratiesoftware waarmee u in één oogopslag ziet hoe uw bedrijf ervoor staat. Met dit systeem kunt u altijd en overal online boekhouden. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het raadplegen van personeelsdossiers of het bekijken van voorraad.

Met onze online administratiesoftware kiest u zelf welke functies u wilt gebruiken. Zo betaalt u nooit teveel. En doordat alle functies met elkaar zijn geïntegreerd hoeven (klant)gegevens maar één keer vastgelegd te worden. U bespaart dus niet alleen kosten, maar ook tijd. Tijd die u kunt besteden aan dingen waar ú goed in bent.
Ik werk in de zorg Ik werk in de ICTIk wil graag meer algemene informatie

Automatisch online boekhouden

Door onze intelligente scantechnologie hoeft u uw facturen enkel in te scannen en te mailen. Intelly controleert en verwerkt deze vervolgens automatisch. Door deze automatische controles is de foutkans minimaal. Niet herkende facturen verwerken onze administratieve professionals voor u.

Eenvoud met één systeem

Met de online administratiesoftware van Intelly zijn andere administratiepakketten overbodig. Met onze functies beschikt u over alles wat essentieel is voor een complete bedrijfsadministratie. En gezien onze koppeling met externe systemen wordt ook informatie uit andere datasystemen ingelezen.

Inzicht in uw administratie

Al uw gegevens zijn online bereikbaar en worden volledig veilig bewaard. Hierdoor heeft u altijd en overal inzicht in uw bedrijf. Ook uw boekhouder of accountant kan inloggen en de meest recente bedrijfsstatus inzien.
referenties

Deze klanten kiezen voor Intelly

Intelly beantwoordt al uw vragen

Wat kan Intelly voor mij betekenen? Hoeveel kost het pakket? Zijn de voordelen ook écht op mij van toepassing? Dit zijn allemaal vragen die wij u graag persoonlijk beantwoorden.

Iedere klant is uniek en heeft andere wensen. Aan de hand van deze wensen stellen wij ons product samen. Samen met u bekijken wij wat ú nodig heeft om uw administratie zoveel mogelijk automatisch te laten verlopen. Zo betaalt u nooit teveel.

Wij maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken. Dit kan telefonisch of bij u op kantoor. Het kennismakingsgesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos. Er zitten geen addertjes onder het gras! U hoeft enkel het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Vraag een kennismakingsgesprek aan
Naam *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Opmerking
   

 
 
Uw voordeel met Intelly
Vraag een demo aan
^