Meer tijd voor uw core business met Intelly ICT

Intelly biedt u dé oplossing om uw administratie en klantgegevens onder controle te houden. De administratie van de telecom- en IT-reseller wordt namelijk steeds complexer. Dit komt door de vele veranderingen op dit gebied. Denk bijvoorbeeld aan de integratie van vast en mobiel. Of het steeds meer in elkaar overlopen van telecom en IT. Deze ontwikkelingen en de veranderende klantwens vragen om een optimaal aanpassingsvermogen van u. Zeker wanneer u nú klaar wilt zijn voor de toekomst.

Om aan de klantwens te voldoen, koopt u waarschijnlijk steeds vaker producten in bij een toenemend aantal verschillende leveranciers. U wilt namelijk de juiste klantpropositie tegen een goede marge blijven aanbieden. Dat vergt voortdurend en actueel inzicht in uw bedrijfsadministratie. De bedrijfsbrede software van Intelly helpt u hier bij. Zo houdt u meer tijd over voor uw core business. En dat is goed voor u én uw klant.
  Ik wil graag meer weten

Eén overzichtelijke factuur

De unieke Telecom Module van Intelly zorgt ervoor dat uw klant nog maar één factuur ontvangt. Variabel gebruik, periodieke kosten en verschillende operators; alles wordt automatisch samengevoegd tot één complete, overzichtelijke factuur.

Voor veel telecom resellers is het een grote uitdaging om alle componenten van variabel gebruik overzichtelijk te maken voor de klant. Denk bijvoorbeeld aan gesprek- en datagegevens (via CDR’s), projectkosten, periodieke en eenmalige kosten. En het wordt extra complex wanneer deze informatie van diverse operators afkomstig is.

Intelly ontwikkelde speciaal voor de ICT-branche de Telecom Module. De module is gekoppeld met vrijwel alle grote operators en VoIP-leveranciers. Door deze koppeling worden alle gegevens automatisch in ons systeem ingelezen en verwerkt. Deze zet u daarna eenvoudig en snel om in een factuur. Uiteraard is de factuur volledig aanpasbaar aan uw wensen.
factuur-2
^