De belangrijkste functies van onze administratiesoftware

Met de online administratiesoftware van Intelly zijn andere administratiepakketten overbodig. Met onze functies beschikt u namelijk over alles wat essentieel is voor een complete bedrijfsadministratie. En niet geheel onbelangijk; U kiest zelf van welke functies u gebruik wilt maken. Iedere klant is uniek en heeft andere wensen. Wij stellen daarom ons pakket zorgvuldig samen om uw administratie zoveel mogelijk automatisch te laten verlopen.
Neem direct vrijblijvend contact met ons op
Financiƫle administratie

Financiële administratie

De Financiële administratie van Intelly is een zeer gebruikersvriendelijk programma dat uw kantoorsituatie visueel weergeeft. U werkt met virtuele mappen met tabbladen waarin u uw inkoop- en verkoopfacturen raadpleegt.

Klantenbeheer

Klantenbeheer

Met Intelly Klantenbeheer legt u de belangrijkste gegevens van uw klanten vast. Zo ziet u welke klant het best rendeert, wanneer uw klanten contact met u hebben en wat uw klanten willen.

Klantenbeheer

Personeelsadministratie

Met Intelly Personeelsadministratie legt u alle zaken van uw personeel accuraat vast. U ziet u of uw personeel goed functioneert, wat de personeelsopbouw en bezetting is, welke contracten uw personeel heeft, enzovoort.

Orderadministratie

Orderadministratie

Het is belangrijk een project goed te bewaken. Zo staat u achteraf niet voor vervelende verrassingen. Intelly Orderadministratie geeft u inzicht in de projectplanning, budgettering en de begrote marge.

Goederenstroom

Goederenstroom

Intelly Goederenstroom omvat alle activiteiten die betrekking hebben op de fysieke goederen die uw bedrijf inkomen, doorlopen en verlaten. Een snelle en accurate controle van de juiste hoeveelheid en kwaliteit is hierbij belangrijk.

Kassaystemen

Kassasystemen

Bent u werkzaam in de horeca-, retail of supermarktbranche? Met Intelly Kassasystemen voert u al uw verkoopproducten in een handomdraai in. Onze uitgebreide rapportages geven u direct inzicht in uw omzet en marge.

Webshopbeheer

Webshopbeheer

Verkopen via internet betekent voortdurend werken aan uw winkel. Met Intelly Webshopbeheer wordt het wel heel eenvoudig om een webshop te creëren waar bezoekers geregeld naar terugkeren!

Koppelingen met externe systemen

Koppelingen met externe systemen

Met Intelly Koppelingen met externe systemen beschikt u over gegevens die vanuit externe datasystemen geïmporteerd worden. De gegevens worden in uw systeem geïntegreerd en komen op de juiste plek terecht.

Intelly beantwoordt al uw vragen

Wat kan Intelly voor mij betekenen? Hoeveel kost het pakket? Zijn de voordelen ook écht op mij van toepassing? Dit zijn allemaal vragen die wij u graag persoonlijk beantwoorden.

Iedere klant is uniek en heeft andere wensen. Aan de hand van deze wensen stellen wij ons product samen. Samen met u bekijken wij wat ú nodig heeft om uw administratie zoveel mogelijk automatisch te laten verlopen. Zo betaalt u nooit teveel.

Wij maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken. Dit kan telefonisch of bij u op kantoor. Het kennismakingsgesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos. Er zitten geen addertjes onder het gras! U hoeft enkel het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Vraag een kennismakingsgesprek aan
Naam *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Opmerking
  

 
 
Uw voordeel met Intelly
Vraag een demo aan
^