Het grote voordeel van Intelly is dat het u een totaalpakket biedt. Naast Intelly hoeft u geen gebruik te maken van andere software, want met onze functies beschikt u over alles wat u nodig heeft voor een complete bedrijfsadministratie. Alle functies zijn voor u als ondernemer toegankelijk, maar u kiest zelf van welke functies u gebruik wilt maken.
 

De belangrijkste functies van Intelly

financieel-icon

Financiële administratie

De Financiële administratie van Intelly is een zeer gebruikersvriendelijk programma dat uw kantoorsituatie visueel weergeeft. U werkt met virtuele mappen met tabbladen waarin u uw inkoop- en verkoopfacturen kunt raadplegen.

uitklap-buttonLees meer

klantenbeheer-icon

Klantenbeheer

Met Intelly Klantenbeheer kunt u de belangrijkste gegevens van uw klanten vastleggen. Zo ziet u welke klant het best rendeert, wanneer uw klanten contact met u hebben en wat uw klanten willen.

uitklap-buttonLees meer

personeelsadministratie-icon

Personeelsadministratie

Met Intelly Personeelsadministratie legt u alle belangrijke zaken van uw personeel accuraat vast. Zo ziet u of uw personeel goed functioneert, wat de personeelsopbouw en bezetting van de afdelingen is, welke contracten uw personeel heeft, enzovoort.

uitklap-buttonLees meer

projectbeheer-icon

Orderadministratie

Bij elk project is het belangrijk het goed te bewaken om achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Intelly Orderadministratie laat u meteen zien of het project de planning haalt, binnen het budget blijft en of de begrote marge veiliggesteld wordt.

uitklap-buttonLees meer

voorraadbeheer-icon

Goederenstroom

Intelly Goederenstroom omvat alle activiteiten die betrekking hebben op de fysieke goederen die uw bedrijf inkomen, doorlopen en verlaten. Een snelle en accurate controle van de juiste hoeveelheid en kwaliteit is hierbij belangrijk.

uitklap-buttonLees meer

kassasystemen-icon

Kassasystemen

Of u nu in de horeca-, retail of supermarktbranche werkzaam bent, met Intelly Kassasystemen zijn al uw verkoopproducten in een handomdraai ingevoerd. De uitgebreide rapportages geven u direct inzicht in uw omzet en marge.

uitklap-buttonLees meer

webshopbeheer-icon

Webshopbeheer

Verkopen via internet betekent voortdurend werken aan uw winkel. Met Intelly Webshopbeheer wordt het wel heel eenvoudig om een webshop te creëren waar bezoekers geregeld naar terugkeren!

uitklap-buttonLees meer

koppelingICT-icon

Koppelingen met externe systemen

Met Intelly koppelingen met externe systemen kunt u beschikken over gegevens die vanuit externe data systemen geïmporteerd moeten worden. De juiste gegevens worden in uw systeem geïntegreerd en komen op de juiste plek terecht.

uitklap-buttonLees meer

Maak een afspraak Vul onderstaand formulier in en ontdek de voordelen van Intelly
Naam *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Uw vraag *
  

 
 
Uw voordeel met Intelly
Vraag een demo aan