Algemeen - Medewerkers - tab: Medewerkerkaart

Stamgegevens > Algemeen > Medewerkers > Medewerkers > tabblad Medewerkerkaart


De kaart van de medewerker laat voor die medewerker alle bewegingen zien waarbij de medewerkersrekening gebruikt is.

De jaarbalk bovenin geeft aan in welke jaren er mutaties zijn geweest. Dit is te zien doordat deze jaren donkergekleurd zijn. Wilt u alleen de gegevens van bijvoorbeeld 2008 zichtbaar hebben, kunt u op het vakje onder 2008 klikken. Er komen dan alleen de bewegingen van 2008 naar voren.

Op de kaart zijn van links naar rechts de volgende gegevens zichtbaar:
  • Datum: In deze kolom staat de datum van de mutatie.
  • Dagboek: Hier staat het dagboek waar de mutatie in geboekt is. De dagboeken medewerkers (waar loonjournaalposten worden ingeboekt) en Bank (het loon dat is uitbetaald, kunt u hier terugvinden. De dagboeken Kas en Memoriaal kunnen natuurlijk ook voorkomen (als de medewerker via de kas is uitbetaald of het memoriaal wordt afgeboekt)
  • Boekstuknr: Dit is het nummer van de boeking die weer opvraagbaar is door op het nummer te klikken. U krijgt dan de bijbehorende boeking op uw scherm.
  • Factuurnr: Dit is het factuurnummer van de boeking dat meestal hetzelfde is als het boekstuknummer. Bij een afboeking staat naast het boekstuknummer van het dagboek waar de mutatie in is afgeboekt, het factuurnummer (boekstuknummer) van de medewerkermutatie.
  • Omschrijving: Hier staat de omschrijving zoals die ook voorkomt in de boeking/betaling.
  • Bedrag: In deze kolom staat het loon/declaratie dat is opgeboekt cq betaald.
  • Document: In Intelly is het ook mogelijk om het document van de medewerkersmutatie op te vragen en te bekijken in de kaart door te klikken op het blauwblaadje.png-icoontje.