Relaties - Aanmaken relaties - Openstaand verkoop

Stamgegevens > Algemeen > Relaties > Relaties > tabblad Openstaand verkoop

Het tabblad Openstaand verkoop van de relatie laat alle facturen zien die nog betaald moeten worden door de relatie.

In onderstaande afbeelding is een openstaand verkoop van Klantnaam bv voor de relatie Administratie naam in kaart gebracht.

Op het overzicht zijn van links naar rechts de volgende gegevens zichtbaar:
Boekstuknr: Dit is het nummer van de boeking die weer opvraagbaar is door op het nummer te klikken. U krijgt dan de bijbehorende boeking op uw scherm.
Datum: In deze kolom staat de datum van de verkoopfactuur.
Bedrag: Hier wordt het bedrag weergegeven in de kolom, binnen het aantal dagen dat het bedrag openstaat, en tevens in de kolom totaal.
Dagen: Is het aantal dagen dat de verkoopfactuur openstaat ten opzichte van de factuurdatum.
Document: In Intelly is het ook mogelijk om het document van de verkoopboeking op te vragen en te bekijken door te klikken op het blauwblaadje.png-icoontje.

Dit overzicht kan ook gebruikt worden als betalingsherinnering bijlage, daarom staat ook het bankrekeningnummer van de onderneming hierop vermeld. Zodat de relatie aan dit overzicht meteen kan zien hoeveel hij nog moet betalen en op welk bankrekeningnummer.

In bovenstaande afbeelding is te zien dat er nog voor een bedrag van 200,00 euro aan debiteurenposten openstaat. Dit betreft factuur 80020, deze is namelijk nog niet betaald en/of in de bank afgeboekt. Het bedrag staat al 6 dagen open, en afhankelijk van de betalingstermijn had hij al betaald moeten zijn of moet hij nog betaald worden.

Vreemde valuta
Indien bij deze relatie geboekt is in bijvoorbeeld USD, dan ziet u hier standaard het euro openstaande bedrag. Via het vinkvak 'Toon originele valuta' (bovenaan in het scherm) kunt u ervoor kiezen om de bedragen in originele valuta te tonen.