Relaties - HACCP - Derde kanaal / Fabrikant

In dit tabblad worden gegevens verzameld, die nodig zijn binnen het productie module van HACCP. De relaties worden ingedeeld naar leverancier of klant als ze invloed hebben in het productieproces en ingedeeld naar derde kanaal of fabrikant.

Met derde kanaal wordt bedoeld een productie die door een derde partij wordt gedaan en met fabrikant wordt bedoeld een productie die in eigen beheer wordt gedaan.

Order methode: Met behulp van de dropdown, vult u de order methode die met deze leverancier is afgesproken. Bijvoorbeeld fax als u de bestelling van de grondstoffen moet faxen. Als op dit tabblad heeft aangegeven dat deze relatie een leverancier is, dan is het verstandig om deze order methode ook te vullen.

Derde kanaal klant van: geeft u aan wie de derde partij is, zodat de relatie de eindproducten van deze derde partij geleverd krijgt.

Derde kanaal leverancier: Als deze is aangevinkt, dan is deze relatie een leverancier van grondstoffen voor de derde partij.

Fabrikant: Als deze is aangevinkt, dan is deze relatie een van de producenten.

Fabrikant leverancier: Als deze is aangevinkt, dan is deze relatie een leverancier van grondstoffen voor de eigen productie.

Door op de knop 'OK' te klikken worden de gegevens aangepast, en door op 'Terug' te klikken gaat u terug naar het relatie menu zonder wijzigingen in de relatie aan te brengen.