Uitleg schermopbouw Intelly

De schermopbouw van Intelly is overzichtelijk op vaste plekken vastgelegd. Onderstaand kunt u nalezen waar u de diverse informatie kunt vinden die u nodig heeft.

Uitleg schermopbouw - links boven

In de linkerbovenhoek staan de volgende gegevens:

Menuopbouw

Intelly logo- of het Intelly/tree_trunk.gif-icoontje in de linkerbovenhoek geeft u toegang tot het menu van Intelly. Hier kunt u bijvoorbeeld naar relaties, uw persoonlijke instellingen wijzigen of het programma afsluiten.

Via het -icoon kunt u van menu wisselen. Afhankelijk van het gekozen menu, staan er naast dit icoon de relevante opties. In bovenstaand voorbeeld is gekozen voor het menu 'stamgegevens'.

Algemeen De stamgegevens die in 'Algemeen' staan, gaan over alle modules heen. Deze gegevens dient u slechts eenmaal in te geven en kunnen vervolgens worden gebruikt in het document systeem, het financiële systeem en het logistieke systeem.

Financieel: De stamgegevens van het administratieve pakket waarmee u de financiële boekhouding voert.

Logistiek: De stamgegevens van het logistieke pakket van Intelly.

Uitleg schermopbouw - balk beneden

Onderaan uw scherm staan de volgende gegevens van links naar rechts:

In het witte vak kunt u een omschrijving geven om één of meerdere documenten in het documentsysteem te zoeken. Via het eerste icoon komt u bij de document manager. Hier staan documenten waarvan nog niet alle gegevens zijn herkend. Via het tweede icoon komt u bij de ToDo-lijst. Dit zijn documenten die verder binnen Intelly moeten worden verwerkt.

Via het blokjes icoon gaat u naar het logistieke gedeelte van Intelly. In het witte vak kunt u een omschrijving geven om één of meerdere fases te zoeken die deze gegevens bevatten.

Tijdregistratie Via het tijdregistratie icoon gaat u naar het Tijdregistratie programma waarin de urenverantwoording kan worden ingevuld.

Tracking devices icon Via het landkaart icoon gaat u naar het Tracking Devices programma. Met behulp van een landkaart kunnen voertuigen worden gevolgd die voorzien zijn van een tracking system.

Via het ordners-icoon gaat u naar het financiële gedeelte van Intelly. In het witte vak kunt u een omschrijving geven om één of meerdere boekingen te zoeken die deze gegevens bevatten.

Liquiditeitsmanager icoon Via het Euro icoon gaat u naar de liquiditeitsmanager.

In het witte vak kunt u een omschrijving geven om binnen heel Intelly te zoeken.

De datum van vandaag met daarnaast de button om de online-help op te vragen specifiek voor het gedeelte waar u zich op dat moment in bevindt. Achteraan staat het sluit icoon om een geopende zoekfunctie onderin het scherm weer dicht te zetten.