De werkwijze van Intelly

De software van Intelly is speciaal ontwikkeld voor het MKB in Nederland, of u nu een kleine of grote onderneming bent en ongeacht in welke branche u werkzaam bent. Intelly staat voor innovatie, gebruiksgemak en tijdsbesparing.
 

Uw boekhouding zelf doen

Met Intelly is online boekhouden heel eenvoudig. Het bij elkaar zoeken van alle inkoop-/verkoopfacturen en bonnen om naar uw accountant te brengen is verleden tijd. U scant de documenten gewoon in en stuurt alles per e-mail naar Intelly. Zo raakt u nooit meer papierwerk kwijt. En u kunt uw documenten altijd terugvinden, want Intelly bewaart al uw gegevens digitaal.

U kunt ook eenvoudig inkoop- en verkoopfacturen inboeken. Het systeem herkent een betaald of ontvangen bedrag en koppelt die aan de bijbehorende openstaande factuur. Door deze automatische herkenning is er minder kans op dubbele betalingen.

Dankzij ons gebruiksvriendelijke online boekhoudpakket kunt u de boekhouding zelf doen. Een groot voordeel hiervan is dat u op de kosten van uw boekhouder of accountant kunt besparen. En wanneer u elke factuur en bon direct verwerkt, is uw boekhouding altijd up-to-date.

Uw data is veilig

Wij bewaren al uw gegevens in ons eigen datacenter. De servers worden 24/7 pro-actief bewaakt en gecontroleerd en zijn redundant uitgevoerd. Daarnaast maken wij elke dag automatisch een back-up van de volledige database. Deze kopie bewaren wij op een andere locatie.

Overal en altijd inloggen

Met Intelly investeert u niet in dure hardware, maar logt u in op uw persoonlijke inlogpagina. Daardoor heeft u 24 uur per dag op elke werkplek toegang tot uw bedrijfsadministratie. Met de app van Intelly bekijkt u ook heel eenvoudig op uw tablet of mobiele telefoon uw bedrijfsadministratie.

Makkelijk data uitwisselen

Door onze unieke intelligente scantechnologie worden al uw documenten digitaal opgeslagen en verwerkt. Hierdoor wisselt u gegevens makkelijk uit. Door de koppeling met banken, kassasystemen en telefooncentrales wordt uw bedrijfsadministratie automatisch met de juiste gegevens gevuld.

^