Ik kan meer declarabele tijd aan mijn patiënten besteden

Eize van Wijngaarden (tandarts/eigenaar)

Ik ben in 1999 afgestudeerd als tandarts in Nijmegen en heb in 2007 mijn eigen praktijk geopend in Valkenswaard. Ik houd me bezig met alle facetten van de mond, maar in het bijzonder met de wortelkanaalbehandeling. Deze behandeling doe ik ook op verwijzing van collega’s.

Wij werken met Intelly Care sinds de module beschikbaar is. Wij hebben hiervoor gekozen omdat de software zeer vernieuwend is. Door de steeds verdere automatisering in mijn praktijk hebben wij steeds minder handelingen nodig voor de administratie. Mijn office manager is hier helemaal niet meer mee bezig. Een groot voordeel van werken met Intelly Care is dat het geld automatisch wordt overgemaakt op de bankrekening. Intelly Care betekent voor ons: gemak en tijdswinst. Ik kan nu meer declarabele tijd aan mijn patiënten besteden.

In de toekomst zouden wij graag willen dat er een inlogpagina komt (of een app) speciaal voor patièˆnten waarin we alle informatie van onze patièˆnten kunnen vastleggen, zoals gebitsinformatie en betalingen.

www.eizevanwijngaarden.nl
Eize van Wijngaarden