Eize van Wijngaarden Tandartsen

"Ik kan meer declarabele tijd aan mijn patiënten besteden"


In 1999 ben ik afgestudeerd als tandarts in Nijmegen, waarna ik in 2007 mijn eigen praktijk heb geopend in Valkenswaard. Ik houd me bezig met alle facetten van de mond, maar in het bijzonder met de wortelkanaalbehandeling. Deze behandeling doe ik ook op verwijzing van collega’s.

Wij werken met Intelly sinds de module voor de tandartsen beschikbaar is. We hebben hiervoor gekozen omdat de software zeer vernieuwend is. Door de steeds verdere automatisering in mijn praktijk hebben wij steeds minder handelingen nodig voor de administratie. Mijn office manager is hier helemaal niet meer mee bezig. Een groot voordeel van werken met Intelly is dat het geld automatisch wordt overgemaakt op de bankrekening. Intelly betekent voor ons: gemak en tijdswinst. Ik kan nu meer declarabele tijd aan mijn patiënten besteden.

In de toekomst zouden wij graag willen dat er een inlogpagina komt (of een app) speciaal voor patiënten waarin we alle informatie van onze patiënten kunnen vastleggen, zoals gebitsinformatie en betalingen.

Eize van Wijngaarden TandartsenEize van Wijngaarden Tandartsen
Eize van Wijngaarden (tandarts/eigenaar)
www.eizevanwijngaarden.nl

Waarom Eize voor Intelly kiest

  • Geld automatisch op bankrekening
  • Gemak
  • Tijdswinst

Wilt u weten wat Intelly voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer 088 451 5678 of via support@intelly.nl