Wachtwoord vergeten procedure

Indien u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u eenvoudig zelf een nieuw wachtwoord opvragen. Ga hiervoor naar secure.intelly.nl. Wanneer u een foutief wachtwoord invult, zal in het inlogscherm een "wachtwoord vergeten" regel verschijnen. Zie onderstaande afbeelding.

Wanneer u op deze link klikt, verschijnt onderstaand scherm:

Vul hier uw e-mailadres in en klik op de afbeelding waarom gevraagd wordt. In bovenstaand voorbeeld dient u te klikken op de appel.

U krijgt vervolgens een bevestiging van uw aanvraag te zien met een controle code die u nodig heeft voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord. Onderstaande afbeelding is enkel ter illustratie. Noteer uw eigen controle code die u ziet in het scherm.

Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen. Wanneer u op de link in de e-mail klikt, krijgt u onderstaand scherm te zien.

Vul een nieuw wachtwoord en uw controle code in. Klik vervolgens op "wachtwoord instellen". U heeft nu een nieuw wachtwoord ingesteld om mee in te loggen.

Let op! U dient binnen 15 minuten gebruik te maken van deze link. Hierna zal de link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen te komen vervallen. U kunt bovenstaande stappen dan opnieuw doorlopen om uw wachtwoord te resetten.