Intelly

Intelly is een Nederlands bedrijf dat in 1998 is opgericht. Ons uitgangspunt is om het MKB te ontzorgen met een online totaalpakket voor ondersteunende bedrijfsprocessen en informatiebehoeften. Dit alles op een gebruiksvriendelijke en snelle manier, zodat u meer tijd over heeft voor uw core business.

Innovatief en flexibel

Intelly is specialist in de online dienstenmarkt en loopt continu voorop als het gaat om de beste en meest flexibele online bedrijfsadministratie. Door goed te luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen wij een totaalpakket aanbieden met de nieuwste en belangrijkste functies.

Ontzorgen is onze kracht

De kracht van Intelly is dat wij een jong en dynamisch team hebben dat innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Onze medewerkers zijn altijd op zoek naar gebruiksgemak, kwaliteit en service, zodat u uw bedrijfsadministratie zo efficiënt en snel mogelijk kunt uitvoeren. Wij luisteren naar uw wensen en proberen die zo goed mogelijk in te vullen. Wij doen ons uiterste best om u de beste service te bieden en optimaal support. Dat noemen wij ontzorgen! Zo houdt u tijd over voor de dingen waar ú goed in bent.

Het Team


De kracht van Intelly is dat wij een jong en dynamisch team hebben dat innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Wilt u meer weten over ons? Klik dan op één van bovenstaande foto's.

Het Team

Hier komt informatie over het team Intelly
Johan

Johan

Technische oplossingen

In 1998 heb ik Intelly opgericht. Ik richt me op het terugbrengen van moeilijke vraagstukken naar een eenvoudig kernvraagstuk. Mijn kracht ligt in het vertalen van dit vraagstuk naar verschillende vakgebieden. Hierdoor krijgen zowel de eindklant, de administratief professional alsook de technici ieder hun eigen vertaling.

Ik krijg energie van mijn collega’s die elke dag vol overgave hun werkzaamheden uitvoeren. Samen zijn wij bezig om ons product continue te verbeteren en te verfijnen.

Je mag mij wakker maken om te gaan skiën in de Alpen. Dit is dan ook mijn grootste hobby. In de vrije tijd die er naast Intelly overblijft, vind ik het leuk om iets met mijn familie te organiseren.

Kijkend naar de toekomst wil ik nog betere (online) oplossingen maken die het (zakelijke) leven gemakkelijker en plezieriger maken.

Erik

Verkoop en Marketing

Sinds oktober 2014 werk ik voor Intelly. Ik heb bij diverse bedrijven gewerkt, zoals KPN, Bbned, Breezz en Ziggo. Daar ben ik altijd bezig geweest met het opzetten en uitbouwen van nieuwe ideeën en mogelijkheden.

Ik word erg enthousiast van het in contact zijn met mensen. Ik houd ervan om mensen/bedrijven te helpen met vraagstukken en te ontzorgen, zodat ze een stap verder kunnen komen. Mijn kracht is om mensen met elkaar in contact te brengen, om complexe vraagstukken te vereenvoudigen en om creatieve ideeën uit te werken.

Voor een spontane actie mag je mij wel wakker maken. Op vakantie is actief bezig zijn mijn ding. Ik kan al genieten van een potje beachball op het strand, maar ook van een prachtige rondreis door Zuid-Afrika. Ik houd erg van sporten (tennis, schaatsen, voetballen, mountainbiken). Maar ik vind het ook fijn om iets leuks te ondernemen met het gezin, een goede film te kijken of met vrienden/familie iets te doen. Erik
Rob

Rob

Software ontwikkeling

Sinds 1999 werk ik bij Intelly en heb toen samen met Johan de fundamenten van het platform gelegd. Daarvoor was ik student aan de HBO Hogere Informatica bij Fontys Eindhoven. Ik vind het erg leuk om te programmeren en nieuwe technieken te ontdekken. De afwisseling in het werk houdt mij scherp, omdat ik vanwege de vele functionaliteiten die het platform bevat nooit (te) lang aan hetzelfde gedeelte werk.

Ik houd me vooral bezig met het webgedeelte van het platform. 'In den beginne' moest het goed werken met Internet Explorer 4, maar tegenwoordig natuurlijk met alle browsers. Ik word enthousiast wanneer er technieken opduiken die het leven van zowel de programmeur als de eindgebruiker aangenamer maken.

Mijn nachtrust is mij lief en zorgt ervoor dat ik optimaal presteer. Dus maak mij nergens voor wakker!

Het liefst blijf ik tijdens de vakanties thuis met het gezin; ik hoef niet te ver weg. Met een technisch ebook op de bank vermaak ik me wel. Verder houd ik van een game op z'n tijd en kijk ik graag naar tv-series als The Walking Dead, Game of Thrones en Breaking Bad.
Desiree

Desiree

Documentatie

Vanaf 1 november 2000 werk ik bij Intelly. Voor die tijd heb ik gewerkt als binnendienstmedewerkster (verkoop als allround) bij een trainingsbureau en later bij een automatiseringsbedrijf.

Ik houd van de afwisseling en de zelfstandigheid die Intelly mij biedt. Mijn kracht is dat ik goed kan structureren en organiseren.

Ik mag wakker gemaakt worden voor een dikke kus van mijn manneke en een wandeling met de hond. Ik ben echt een buitenmens. Mijn vakantie breng ik graag lekker (samen) buiten door om iets actiefs te doen. Dat ontspant me.

Naast lekker buiten zijn en wandelen met de hond sport ik graag, doe ik vrijwilligerswerk voor mensen met dementie en lees ik graag literatuur over goede voeding en psychologie.

Pascal

Pascal

Project begeleiding

Ik ben op 1 oktober 2009 voor Intelly komen werken. Voor die tijd werkte ik als ondernemer en in computerwinkels. Bij Intelly zijn de werkzaamheden die ik doe erg afwisselend. Geen dag is hetzelfde. Ik vind het contact met de klanten erg leuk, omdat we zo veel verschillende soorten bedrijven als klant hebben.

Ik vind het fijn om mensen verder te helpen, hun problemen op te lossen of hen te helpen efficiënter te werken in hun bedrijf.

Je mag mij nooit wakker maken! In een warm land met veel cultuur en lekker eten en drinken breng ik graag mijn vakanties door. Mijn werk is mijn hobby, maar ik ga ik ook graag naar de bioscoop of lekker eten en drinken met vrienden. Ik houd van ondernemen en op vakantie gaan.
Marian

Marian

Helpdesk

Ik ben al vanaf de oprichting in 1998 - toen Intelly nog ontwikkeld moest worden -werkzaam bij dit bedrijf. Vanaf school ben ik bij mijn broer (Johan Hermans) in dienst gekomen bij Academy in 1996. Van daaruit ben ik doorgestroomd naar Intelly.

Het beantwoorden van de diversiteit aan vragen van klanten, maar ook het uitzoeken van een dieper liggend vraagstuk zijn dingen waar ik plezier uit haal. Als ik mijn nagels in een vraagstuk zet, kom ik er altijd uit.

Voor mijn familie mag je mij wakker maken. Het maakt niet uit met welke vraag ze komen of waar ze naartoe gebracht moeten worden. Ik doe dat graag voor hen.

In de vrije dagen ben ik te vinden op de tennisbaan of een basketbalveld waar mijn kinderen hun sportieve talenten laten zien. Vooral met mijn oudste zoon is dit zeer regelmatig en op hoog niveau in beide disciplines. Mijn kinderen zijn m'n allergrootste hobby. Ook fotografeer ik graag, maar momenteel ontbreekt de tijd hiervoor.
Johan T

Johan

Beheer infrastructuur

Sinds 1 april 2007 werk ik voor Intelly. Daarvoor heb ik bij Vetronic gewerkt, tegenwoordig Peelland ICT. Daar heb ik als allround systeembeheerder dezelfde werkzaamheden uitgevoerd als bij Intelly.

Het leuke aan mijn werk vind ik het uitvogelen van nieuwe technieken. Ik ben erg goed in het analyseren van problemen.

Maak mij niet wakker voor iets; ik houd van een goede nachtrust. Op vakantie ga ik het liefst lekker met mijn gezinnetje weg om iets actiefs te doen, wandelen bijvoorbeeld. Ik ben zeker geen type om in de zon aan het strand te liggen! Zet mij op de mat voor een les taekwondo of in het veld om lekker te jagen. Daar word ik erg blij van!
Kevin

Kevin

Support

Ik werk sinds 2011 bij Intelly. Voordat ik bij Intelly kwam werken, heb ik als systeembeheerder / helpdeskmedewerker gewerkt bij Stichting OWG die educatieve software maakt.

De uitgebreide klantenkring van Intelly blijft mij boeien. Deze klanten hebben allerlei vragen over de programmatuur en over de hardware (bijvoorbeeld thermische bonprinter). Ik vind het leuk om deze klanten te woord te staan en hun problemen op het gebied van hardware of software op te lossen. En daarin ligt dan ook mijn kracht.

Ik mag wakker gemaakt worden voor… eigenlijk liever niet. Zet mij op een plek in een vreemd land waar ik oude gebouwen, kunstwerken e.d. kan bekijken en ik ben helemaal in mijn element! In mijn vrije tijd cross ik het liefst op mijn mountainbike door het bos.
Devin

Devin

Software ontwikkeling

In 2013 ben ik bij Intelly komen werken. Daarnaast studeer ik nog en halverwege 2015 hoop ik af te studeren.

Ik word erg enthousiast van het onderzoeken en implementeren van nieuwe technieken. Mijn passie is het ontwikkelen van apps.

Ik heb echt iets met auto’s. Je mag mij wakker maken voor een rondrit over een racecircuit, maar ik word ook heel blij van lekker rondtoeren met oldtimers en van karten. Verder bezoek ik graag festivals of concerten en ik houd van uitgaan en gamen.
Cassandra

Cassandra

Transactie verwerking

In januari 2014 ben ik voor het eerst met het programma van Intelly gaan werken. Voordat ik bij Intelly kwam werken, was ik in dienst bij een dierenartspraktijk als paraveterinair dierenartsassistente.

Het leuke aan mijn werk vind ik dat je mensen helpt. Je helpt de ondernemers door de boekhouding te verlichten, zodat ze meer tijd overhouden voor andere dingen. Ik ben goed in het consequent alles bijhouden en bijwerken en het blijven leren van en over het programma.

Waar je mij voor wakker kunt maken? Het liefst word ik niet wakker gemaakt…

In mijn vakantie onderneem ik graag leuke dingen met mijn vriend. Mijn dieren zijn ook heel belangrijk voor mij. Ik geef hen graag veel aandacht en ik vind het fijn om met mijn hondjes lange wandelingen te maken. Verder vind ik het leuk om creatief bezig te zijn met sieraden maken.
Jim

Jim

Software ontwikkeling

Sinds 1999 werk ik bij Intelly. Voor die tijd was ik student / systeembeheerder. Ik vind het fijn om een variatie aan (programmeer)opdrachten uit te voeren voor een brede klantengroep.

Mijn expertise is om achtergrond (systeem)processen automatisch te laten lopen.

Het liefst boek ik mijn vakantie naar een land met een mooie natuur, bijvoorbeeld IJsland of Schotland, en zo ver mogelijk weg van de drukte.

Ik krijg energie van computers en gamen, maar geef mij een schoffel of een hark en ik kom helemaal tot rust in de tuin.
Cheryl

Cheryl

Helpdesk

Nadat ik in februari 2014 afstudeerde als directiesecretaresse / managementassistente, heb ik een halfjaar als managementassistente bij Intelly gewerkt. Ik was o.a. verantwoordelijk voor het archief, bezoekers ontvangen, het correct afhandelen van inkomende en uitgaande telefoontjes en de juiste verwerking van bankkoppelingen en andere kleine administratieve zaken. In september ben ik gaan studeren aan de Vertaalacademie in Maastricht en ik werk in mijn vrije tijd nog steeds bij Intelly. Ik ben verantwoordelijk voor o.a. de document- en contractverwerking, de verwerking van de maandelijkse bankkoppelingen en ik bied ondersteuning bij de facturatie.

Het leuke aan mijn werk vind ik dat ik bezig ben met een aantal werkzaamheden die ik tijdens mijn vorige opleiding geleerd heb. Ik zoek graag dingen uit en verwerk ze vervolgens in Intelly. Daarnaast vind ik het leuk om dingen te regelen.

Naast studeren en werken speel ik graag volleybal. Ik beoefen deze sport 2 tot 3 keer per week. Ik breng graag tijd met mijn vriend of vriendinnen door en lees geregeld een goed boek. Ook vind ik het leuk om zo af en toe een weekendje door te brengen in een leuke stad, binnen of buiten Nederland. In de vakanties ga ik het liefst naar een plek waar veel zon is, rondom het Gardameer bijvoorbeeld.
Maartje

Maartje

Projectbureau

Sinds november 2014 werk ik voor Intelly. Na mijn studie Visual art and design management in Utrecht ben ik als communicatie medewerker en later als projectleider bij een adviesbureau in Arnhem gaan werken.

Ik houd van de dynamiek, diversiteit en het feit dat je daadwerkelijk mensen kunt helpen. De korten lijnen en hands-on mentaliteit spreken mij erg aan binnen Intelly.

Ik ben goed in het generen van nieuwe ideeën, een stukje conceptontwikkeling en het projectmatig werken. Creativiteit en flexibiliteit zijn voor mij daarin sleutel woorden. Ik ben van mening dat je samen meer bereikt dan alleen, samen werken naar een gemeenschappelijk doel. Ik ben regelmatig betrokken bij de organisatie van een kunstmanifestatie en help (bevriende) kunstenaars met een stukje profilering van hun werk.

Je kunt me altijd wakker maken voor een mooi Belgisch biertje en een goed gesprek. Mijn vakanties zijn zonnig, cultureel en wat erg belangrijk is goed eten. Ik wil wat zien van de omgeving, nieuwe ervaringen opdoen en de cultuur echt leren kennen. Maar op zijn tijd lekker relaxed aan het strand of gewoon in de zon met een goed boek is ook niet verkeerd.

Ik woon samen en ben moeder van een dochter. Samen vinden we het leuk om erop uit te gaan, te schilderen, te dansen, te zingen en lekker gek te doen. Zelf houd ik veel van koken, ik ontwerp, maak graag van niets, iets of restaureer oude meubelen. Daarnaast bezoek ik regelmatig een festival, concert en of museum.
Jenna

Jenna

Media vormgeving

Ik werk sinds 2014 bij Intelly. Direct na mijn studie ICT & Media Design ben ik als DTP-er gaan werken bij een fotografiebedrijf. Hier hield ik me bezig met de vormgeving van diverse online en offline producten. Ik miste echter het technische aspect van mijn studie, dus heb ik na 2,5 jaar de overstap gemaakt naar Intelly.

Mijn uitdaging ligt bij het creëren van media-uitingen die de doelgroep aanspreekt en die tevens bij het bedrijf passen. Ik streef er ook naar dat deze middelen technisch goed ondersteund zijn. Mijn kracht ligt in de verbinding tussen grafisch ontwerp, communicatie en techniek. Ik vind het belangrijk dat deze drie pijlers goed op elkaar aansluiten, zodat de doelgroep op de juiste manier wordt benaderd.

Tenzij je me wil verrassen met een trip naar Australië of Afrika, maak me maar niet wakker. Ik hou van een goede nachtrust. Tijdens vakanties ga ik graag naar culturele plekken. De historie van een stad of dorp vind ik erg interessant om te ontdekken. Verder besteed ik mijn vakantie het liefst op een camping in een zonnig oord met een goed boek.

In mijn vrije tijd zing ik graag en doe ik Zumba. Verder besteed ik veel tijd aan mijn familie, vrienden en huisdieren. Daarnaast hou ik onder andere van spelletjes spelen, puzzelen, films/series kijken en creatief zijn.
Roy

Roy

Accountant

In 2013 ben ik voor Intelly komen werken. In de periode ervoor heb ik voornamelijk heel veel gestudeerd en accountancy werkzaamheden gedaan.

Het leuke aan mijn werk bij Intelly vind ik dat wij de problemen van onze klanten ECHT kunnen oplossen en hen zodoende beter maken. Mijn kracht ligt dan ook in het analyseren van bestaande (klant)situaties, waarbij ik daarna samen met de klant de gewenste oplossingsrichting ga definiëren.

In mijn vrije tijd vis ik graag. Je mag mij dan ’s nachts ook wakker maken om te nachtvissen met mijn kinderen. Tevens ben ik trainer/coach van het jeugdteam van mijn zoontjes en speel ik tennis. Mijn vakanties breng ik graag door met mijn familie; lekker luieren op het strand.
Pedro

Pedro

Accountant

Ik werk al 3 jaar voor en met Intelly. Naast de functies bij Intelly werk ik ook al meer dan 25 jaar bij Bol adviseurs met 4 vestigingen: Boxmeer, Nijmegen, Schijndel en Venray. Van deze 25 jaar ben ik 18 jaar eigenaar / partner.

In mijn werkzaamheden ben ik mede verantwoordelijk voor strategie en innovaties. Ik vind het heel leuk, maar vooral belangrijk dat we als bedrijf toepassingen ontwikkelen en bruikbaar maken welke een toegevoegde waarde hebben voor de klant, zijn medewerkers en hun stakeholders. Dit betekent dat de ondernemer niet alleen meerwaarde heeft, maar dat hij juist ook zijn strategie door middel van de afgestemde processen met zijn medewerkers kan realiseren. Mijn expertise ligt zodoende bij strategievorming en changemanagement; “van plannen naar doen”. Deze vaardigheden wil ik inzetten bij bedrijven om hun strategie te verwezenlijken. “Succes = Prestatie + Plezier” is hierbij wel het uitgangspunt.

Mij mag je wakker maken voor gezellige zaken met vriendelijke mensen, zowel zakelijk als privé.

In mijn vrije tijd ben ik voorzitter van de Beugens voetbalvereniging Vios'38. Over twee jaar ga ik echter weer doen wat ik écht leuk vind en dat is het trainen en begeleiden van de jeugd van Vios'38 met behulp van RMA Systematiek (Rene Meulensteen Academy). Daarnaast houdt ik erg van lekker eten, uitgaan, skiën, hardlopen, zwemmen, reizen en ben ik lid van de Lions club. Mijn vakanties besteed ik ook graag actief. Samen met mijn echtgenote Kitty heb ik al veel van de aardbol kunnen bekijken.
Ad

Ad

Helpdesk Financieel

Vanaf augustus 2015 werk ik voor Intelly. Daarvoor heb ik ruim 29 jaar als systeem-/faciliteitenbeheerder bij AkzoNobel gewerkt. Nadat zij de automatisering hadden uitbesteed aan Hewlett Packard heb ik nog 5 jaar bij HP als delivery manager gewerkt.

Het leuke binnen mijn werk bij Intelly vind ik de afwisseling van mijn werkzaamheden en het helpen van onze klanten.

Mijn vakanties besteed ik met mijn gezin. In de winter gaan we skiën en ‘s zomers brengen we onze tijd door op de camping, vaak in Frankrijk. Hier maken we af en toe een dagtripje, maar meestal liggen we lekker uit te rusten aan het zwembad. Als de kinderen zich maar goed amuseren, dan is de vakantie voor de ouders geslaagd.

Mijn hobby’s zijn voetballen en tennissen. Wegens tijdgebrek kom ik er helaas niet aan toe om deze sporten intensief te beoefenen, maar maak mij gerust wakker om voetballen te kijken. Verder ben ik jeugdleider/trainer van het voetbalteam van mijn zoon. Ook gaan wij regelmatig naar wedstrijden kijken.
Nic

Nic

Support

Vanaf april 2015 werk ik bij Intelly. Ik heb daarvoor gewerkt bij Sulzer Turbo Services Venlo BV als helpdeskmedewerker en systeembeheerder op de ICT afdeling.

Ik haal plezier uit het uitvogelen van nieuwe oplossingen op diverse vraagstukken om deze vervolgens in te zetten. Ik ben goed in logisch nadenken, ook in drukke situaties.

Eigenlijk mag je me niet wakker maken, maar voor een vakantie naar Engeland sta ik wel op. Mijn vakanties besteed ik graag met familie en vrienden. Cultuur snuiven en het ondernemen van leuke activiteiten zijn dan mijn voornaamste bezigheden.

Wanneer ik vrij ben ga ik fitnessen en wandelen met de hond. Ook game ik graag en bezoek ik zo nu en dan een concert.
Maarten

Maarten

Project begeleiding

In september 2015 ben ik bij Intelly komen werken. Daarvoor was ik bij een Internet Service Provider verantwoordelijk voor de customer care afdeling. Tevens werkte ik veel samen met partners op operationeel vlak.

Het leuke aan mijn werk binnen Intelly vind ik de interactie en samenwerking met alle interne en externe partijen. Ik vind het belangrijk om een goede relatie te hebben met de klant. Mijn kracht ligt zodoende bij de communicatie met diverse partijen. Dit zet ik met plezier in voor het gezamenlijk bereiken van een doel en een tevreden klant.

Ik hecht veel waarde aan mijn slaap en word dus liever niet wakker gemaakt, tenzij je een leuk, spontaan en origineel idee hebt om iets te ondernemen.

Mijn vakantie besteed ik het liefst in de bergen, aan een rondreis of onder water in de vorm van duiken. Een van de leukste dingen aan reizen vind ik het ontmoeten van interessante mensen. Daarnaast is er zo veel te zien en te doen op de wereld dat ik het liefst de rest van mijn leven blijf reizen.

In mijn vrije tijd squash ik, ga ik graag met vrienden de kroeg in om bij te kletsen onder het genot van een biertje, of sta ik van een concerten te genieten.
Roel

Roel

Projectbureau - implementatie

Nadat ik héél lang geleden een bijbaantje had binnen Intelly, werk ik er nu sinds 1 juli 2016. Voordat ik hier kwam werken, heb ik voornamelijk in de financiële sector gewerkt. Daar heb ik diverse rollen gehad, zoals procesinrichter, controller en Accountmanager Bijzonder Beheer. Met name in deze laatste rol heb ik bij veel verschillende bedrijven gezien wat wel en niet werkt qua inrichting van de administratieve organisatie.

Binnen Intelly ben ik voornamelijk bezig met het implementeren van onze dienstverlening bij klanten. Het persoonlijke contact in combinatie met het ontzorgen van onze klanten geeft mij energie. Buiten mijn kwaliteit om goed te lunchen, ben ik analytisch en procesmatig sterk. Ook zoek ik graag naar creatieve oplossingen voor problemen. Veel mensen zijn geneigd om in bepaalde kaders te denken. Ik vind het leuk om samen te ontdekken wat zich daarbuiten bevindt. Daarnaast blijft het leuk om met ondernemers in gesprek te gaan over de manier waarop ze hun bedrijf georganiseerd hebben. Daar wordt je altijd slimmer van.

Je mag mij altijd overal voor wakker maken, als je me de dag erna maar laat uitslapen. Ook mijn vakanties moeten vooral relaxed zijn. Niets moet! Het liefst zie ik daarbij ook nog wat van de rest van de wereld. Ik heb onlangs een oud Volkswagenbusje gekocht en ben deze om aan het bouwen tot campertje. Het plan is om daar volgend jaar mee op vakantie te gaan.

In mijn vrije tijd ben ik veel met volleybal bezig. Niet alleen als speler, maar ook als bestuurslid van een vereniging. Daarnaast lees is graag, ga ik met vrienden wat leuks doen en ben ik voorzitter van een stichting die één van de grotere braderieën in Midden-Limburg organiseert.