Frank Vermunt - BenF Media

"Met Intelly ervaren we een enorme besparing op tijd en kosten van de accountant"


BenF Media is opgericht in 1998 en richt zich op het volledig ontzorgen van de ICT-problematiek van ondernemers d.m.v. internet & telefonie, hosting en webdesign. Het doel van ons bedrijf is om met zo min mogelijk middelen het maximale resultaat te halen en de klant optimaal te kunnen bedienen door middel van vergevorderde automatisering. Zowel van Agentschap Telecom (zowel uitvoerder als toezichthouder van wet- en regelgeving op het gebied van telecommunicatie) als van andere leveranciers horen we dat we het goed voor elkaar hebben.

Sinds juli 2010 werken we met Intelly om alle administratieve problemen binnen onze organisatie op te lossen. Intelly was de enige partij die aangaf een oplossing te kunnen bieden voor onze problemen en dat is ook waargemaakt! Heel veel van onze systemen zijn geïntegreerd in Intelly: van domeinnaamregistratie tot gevoerde telefoongesprekken en van tickets tot klantinformatie. Met Intelly ervaren we een enorme besparing op tijd en kosten van de accountant. Het leven is drie keer zo gemakkelijk geworden! De foutkans is gigantisch afgenomen door de automatische controles binnen Intelly.

Wij hopen in de toekomst samen met Intelly meer dingen te kunnen ontwikkelen op het gebied van telefonie. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen naar andere dienstverleners, zoals VoIP providers.

BenF MediaBenF Media
Frank Vermunt (directeur/eigenaar)
www.benfmedia.nl
 

Waarom Frank voor Intelly kiest

  • Tijdsbesparing
  • Kostenbesparing
  • Automatische controles

Wilt u weten wat Intelly voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer 088 451 5678 of via support@intelly.nl