Intelly ICT

Meer tijd voor uw core business met Intelly ICT

Intelly biedt u dé oplossing om uw administratie en klantgegevens onder controle te houden. De administratie van de telecom- en IT-reseller wordt namelijk steeds complexer. Dit komt door de vele veranderingen op dit gebied. Denk bijvoorbeeld aan de integratie van vast en mobiel. Of het steeds meer in elkaar overlopen van telecom en IT. Deze ontwikkelingen en de veranderende klantwens vragen om een optimaal aanpassingsvermogen van u. Zeker wanneer u nú klaar wilt zijn voor de toekomst.

Om aan de klantwens te voldoen, koopt u waarschijnlijk steeds vaker producten in bij een toenemend aantal verschillende leveranciers. U wilt namelijk de juiste klantpropositie tegen een goede marge blijven aanbieden. Dat vergt voortdurend en actueel inzicht in uw bedrijfsadministratie. De bedrijfsbrede software van Intelly helpt u hier bij. Zo houdt u meer tijd over voor uw core business. En dat is goed voor u én uw klant.
  Ik wil graag meer weten

Waarom u voor Intelly ICT kiest

  1. Koppelingen met diverse telecom operators
  2. Scan- en herkentechnologie
  3. Planbord
  4. Ticket-/takensysteem
  5. Workflow management
  6. Monteurs-app
Deze klanten gingen u al voor »

Automatisch data importeren

Intelly is gekoppeld met diverse telecom operators en distributeurs. Al uw (klant)gegevens worden hierdoor automatisch geïmporteerd in uw administratie. Door deze integratie hoeven uw gegevens maar één keer vastgelegd te worden. Dit bespaart tijd en de kans op fouten neemt hierdoor aanzienlijk af.

Eenvoud met één factuur

De unieke Telecom Module plaatst alle gegevens automatisch op één factuur. Uw klant krijgt zodoende in één oogopslag een helder overzicht van zijn variabel gebruik en periodieke kosten. Óók wanneer er gebruik wordt gemaakt van verschillende operators.

Inzicht in uw administratie

Het inzien en afhandelen van uw administratie kost vaak veel tijd. Tijd die u liever besteed aan uw core business. Met de totaaloplossing van Intelly krijgt u snel en eenvoudig inzicht in uw bedrijfsadministratie. Waar en wanneer u maar wilt.
 
referenties
Automatisch
Eenvoud
Inzicht

Eén overzichtelijke factuur

De unieke Telecom Module van Intelly zorgt ervoor dat uw klant nog maar één factuur ontvangt. Variabel gebruik, periodieke kosten en verschillende operators; alles wordt automatisch samengevoegd tot één complete, overzichtelijke factuur.

Voor veel telecom resellers is het een grote uitdaging om alle componenten van variabel gebruik overzichtelijk te maken voor de klant. Denk bijvoorbeeld aan gesprek- en datagegevens (via CDR’s), projectkosten, periodieke en eenmalige kosten. En het wordt extra complex wanneer deze informatie van diverse operators afkomstig is.

Intelly ontwikkelde speciaal voor de ICT-branche de Telecom Module. De module is gekoppeld met vrijwel alle grote operators en VoIP-leveranciers. Door deze koppeling worden alle gegevens automatisch in ons systeem ingelezen en verwerkt. Deze zet u daarna eenvoudig en snel om in een factuur. Uiteraard is de factuur volledig aanpasbaar aan uw wensen.
Bij Intelly betaalt u nooit teveel voor uw administratiepakket. Wilt u weten wat dit voor uw bedrijf betekent? Maak dan vrijblijvend een (telefonische) afspraak.
aandacht voor uw klant

Aandacht voor uw klant

Met onze totaaloplossing beschikt u over alles wat u nodig heeft voor een complete bedrijfsadministratie. Onze bedrijfsbrede software integreert alle functies met elkaar. Denk aan CRM, incident management, facturatie, werkbonnen en nog veel meer. U hoeft dus geen gebruik te maken van andere administratieve software.

Met Intelly krijgt u snel en eenvoudig inzicht in de marges per klant. Door de toenemende concurrentie staan marges steeds vaker onder druk. Belangrijk is juist dan om de marges per klant en per order inzichtelijk te krijgen. Tevens kunt u met onze bedrijfsbrede software de betalingen van uw klanten altijd en overal inzien. U weet daardoor precies óf en wélke klanten op tijd betalen. Alleen zó bepaalt u op elk moment zelf welke klanten uw aandacht verdienen.

Intelly beantwoordt al uw vragen

Wat kan Intelly voor mij betekenen? Hoeveel kost het pakket? Zijn de voordelen ook écht op mij van toepassing? Dit zijn allemaal vragen die wij u graag persoonlijk beantwoorden.

Iedere klant is uniek en heeft andere wensen. Aan de hand van deze wensen stellen wij ons product samen. Samen met u bekijken wij wat ú nodig heeft om uw administratie zoveel mogelijk automatisch te laten verlopen. Zo betaalt u nooit teveel.

Wij maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken. Dit kan telefonisch of bij u op kantoor. Het kennismakingsgesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos. Er zitten geen addertjes onder het gras! U hoeft enkel het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Vraag een kennismakingsgesprek aan
Wij maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken. Dit kan telefonisch of bij u op kantoor. Het kennismakingsgesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos. Er zitten geen addertjes onder het gras! U vult enkel het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Naam *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Opmerking
Prioriteit
  

 
 
Wilt u ook meer tijd voor uw core business?
Neem contact op
^