• Alle communicatie in uw huisstijl
  • Geld rechtstreeks op uw bankrekening
  • Totaalpakket aan ontzorging van uw administratie

De koppelingen van Intelly helpen uw praktijk tijd te besparen

Binnen uw tandartspraktijk heeft u wellicht al een factoringmaatschappij ingeschakeld om u te helpen bij uw administratieve taken. Denk hierbij aan declaraties versturen, terugkoppelingen verwerken en restnota's versturen. Of misschien doet u dit nog allemaal zelf. Deze werkzaamheden kosten in ieder geval veel tijd en kunnen makkelijk sneller. Intelly is geen factoringmaatschappij, maar ook wij helpen u tijd te besparen. Door onze koppelingen met softwarepakketten kunnen wij u optimaal helpen.
voordelen

Hoe helpen deze koppelingen mijn praktijk?

  • Patiëntgegevens altijd veilig uitgewisseld
  • Minder declaratiebestanden versturen
  • Geen antwoordbestanden meer ophalen en verwerken
  • Pin- en kasbetalingen direct geboekt
  • Foutmarge op versturen nota’s verkleint

Koppelingen dentale pakketten

Intelly is met diverse dentale pakketten gekoppeld waaronder Simplex en Exquise. Deze koppelingen zorgen ervoor dat u weinig werk heeft aan uw declaraties.

Simplex

In Simplex maakt u verschillende bestanden aan. Bijvoorbeeld een bestand van behandelingen, kas- en pinbetalingen. Vervolgens stuurt u deze naar Intelly. Het bestand met behandelingen sturen wij naar de zorgverzekeraar. Hierna verwerken we de terugkoppeling in een eventuele restnota. Bestanden voor kas- en pinbetalingen lezen wij in en verwerken we direct in uw boekhouding.

Exquise

Wanneer u Exquise gebruikt in uw praktijk lezen wij uw behandelingen automatisch in. Onze software bekijkt elke dag welke nieuwe declaraties er zijn en of er mogelijk patiëntgegevens zijn gewijzigd. Vervolgens sturen wij de declaratie naar de zorgverzekeraar of rechtstreeks naar uw patiënt. Pin- of kasbetalingen worden direct weggeboekt in de omzet.

Overige pakketten

Bent u aangesloten bij een ander dentaal pakket dan Exquise of Simplex? Dan stuurt u ons het Vektis MZ301 bestand handmatig toe of uploadt u deze in ons boekhoudpakket. Van de MZ302 terugkoppeling maken we een eventuele restnota voor uw patiënt. Pin- of kasbetalingen moeten handmatig toegevoegd worden in de omzet. Ook dit doet Intelly voor u.

Koppelingen overige partijen

Naast de koppelingen met dentale pakketten, heeft Intelly ook koppelingen met andere partijen om uw declaraties zo goed mogelijk te laten verlopen.

VECOZO

Dankzij de koppeling met VECOZO regelen wij al het administratieve berichtenverkeer tussen u en de zorgverzekeraar op een veilige manier. Hierdoor heeft u meer tijd voor uw patiënt en verloopt het declaratieproces efficiënt en soepel.

Om u hiermee van dienst te zijn, heeft u een AGB-code nodig. Daarnaast dient u ons toestemming te geven via het elektronisch declaratieportaal van VECOZO. De aansluiting bij VECOZO dient u zelf te regelen.

Het UZI-register

Het Unieke Zorgverlener Identificatie register (UZI) maakt unieke identificatie van zorgaanbieders mogelijk. Door het aanschaffen van een UZI Servercertificaat kan niemand meekijken met de gevoelige patiëntgegevens die worden uitgewisseld.

Uw certificaat wordt in onze software beveiligd, zodat deze niet op andere systemen kan worden gebruikt. Dankzij deze koppeling worden persoonsgegevens automatisch gecontroleerd om foutmarge op het versturen van restnota’s te verkleinen.
^