• Alle communicatie in uw huisstijl
  • Geld rechtstreeks op uw bankrekening
  • Totaalpakket aan ontzorging van uw administratie

Borre Mondzorg

Maaike Roessel-Borre is in 1998 afgestudeerd als tandarts. Sindsdien is ze in diverse praktijken werkzaam geweest en heeft in het verleden een eigen praktijk in Amsterdam gehad. Na 20 jaar zag Maaike haar droom uitkomen om in haar geboortestreek een eigen praktijk te starten. Vanaf dag 1 wordt Maaike ondersteund door Ans Klein Schaarsberg als praktijkmanager. Op 1 juni 2018 vond de officiële opening van Borre Mondzorg, na een grondige renovatie op een mooie locatie, in het centrum van het plaatsje Borne plaats.
 
voordelen

Daarom kiezen Maaike en Ans voor Intelly

  • Zelf de patiënt helpen bij vragen
  • Factuur op eigen briefpapier
  • De gehele boekhouding wordt bijgehouden

Bent u door het verhaal van Maaike en Ans geïnteresseerd geraakt?
Maak vrijblijvend een afspraak
Maaike en Ans - Borre Mondzorg
Maaike & Ans Eigenaar en Praktijkmanager

“Wij hebben erg goed inzicht in de factoringstroom”

“We zijn trots op ons hele team, de sfeer en vooral ook de saamhorigheid tussen collega’s. Inmiddels weten patiënten de praktijk goed te vinden. Met de verbouwing is al rekening gehouden met deze groei. Er is voldoende ruimte om het aantal behandelkamers te laten uitgroeien tot 4 stuks. Er zijn er nu 2 in gebruik. Daarbij is consistentie van de geboden kwaliteit wel een must, het liefst ook van de collega’s.

Doorontwikkelen is bij ons een pré, zo staat onder andere de T-scan en een microscoop hoog op ons verlanglijstje. Ook het verder digitaliseren binnen de praktijk vinden we belangrijk. Daarom is vanaf het begin gekozen om Intelly te gebruiken. Naast dat onze patiënten nu een factuur op ons eigen briefpapier ontvangen, kunnen wij zelf de patiënt helpen bij eventuele vragen over de factuur. Deze persoonlijke benadering past helemaal binnen de filosofie van Borre Mondzorg. Het feit dat ook de gehele boekhouding met Intelly digitaal wordt bijgehouden, maakt het voor ons helemaal af.

Met Intelly hebben wij erg goed inzicht in de factoringstroom en hebben patiënten sterk het gevoel dat de factuur van de praktijk afkomt. Daarnaast worden wij geholpen door een leuk, enthousiast team waar humor en plezier samenkomen.”

Maak vrijblijvend een afspraak!

Wilt u weten wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u voor een afspraak.
Naam * *
Praktijknaam
Telefoonnummer * *
Prioriteit
  

 
 
Team Borre MondzorgBorre Mondzorg
www.borremondzorg.nl
^