• Alle communicatie in uw huisstijl
  • Geld rechtstreeks op uw bankrekening
  • Totaalpakket aan ontzorging van uw administratie

Mondzorg Harkema

Mondzorg Harkema is een Friese praktijk gelegen in het landelijke Harkema. De praktijk heeft 8 (parttime) medewerkers. Voor de implantologie werken zij samen met implantoloog Kaboord, een oude studievriend van Pier. In hetzelfde pand is een locatie van Elysee Dental gevestigd waarmee Mondzorg Harkema nauw samenwerkt met betrekking tot de tandtechnische opdrachten. De mondzorgpraktijk heeft een echte regiofunctie waarbij patiënten van ver buiten Harkema naar de praktijk komen. In de praktijk wordt de software van GE Systems (Simplex) gebruikt en natuurlijk Intelly voor de afhandeling van declaraties en de boekhouding.
voordelen

Daarom kiest Pier voor Intelly

  • Tijdsbesparing
  • Koppeling met Simplex
  • Geld direct op de bankrekening

Bent u door het verhaal van Pier geïnteresseerd geraakt?
Maak vrijblijvend een afspraak

Pier Houtsma Tandarts / Eigenaar

"Even scannen en de facturen zitten automatisch in de boekhouding"

"Ik ben een pionier. Ik sta altijd vooraan als het gaat om nieuwe ontwikkelingen in de praktijk. Het is zelfs zo dat andere tandartsen in Friesland eerst kijken hoe een nieuw product bij ons bevalt, alvorens het zelf aan te schaffen. Zo ging het ook met Intelly.

Wij hebben voor Intelly gekozen omdat dit enorm veel tijd bespaart. Zo is de gehele communicatie met VECOZO - die voorheen bijzonder tijdrovend was - uit handen genomen. Daarnaast gebruikten we Snelstart voor de boekhouding die niet gekoppeld was met Simplex. In combinatie met Intelly gaat dat nu veel beter. De boekhouding is nu altijd volledig bijgewerkt.

Door de automatische koppeling met de bank hebben we meer inzicht in onder andere openstaande posten van patiënten. Factoring hebben we niet nodig, want we krijgen ons geld direct van de verzekeraar op onze rekening. Voor de inkoopadministratie hadden we nog altijd de traditionele mappen en papieren facturen. Die zijn nu verleden tijd: even scannen en de facturen zitten automatisch in de boekhouding.

Ik heb Intelly van harte aanbevolen bij mijn Friese collega's en inmiddels hebben al meerdere praktijken in Friesland mijn voorbeeld gevolgd."

Maak vrijblijvend een afspraak!

Wilt u weten wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u voor een afspraak.
Naam * *
Praktijknaam
Telefoonnummer * *
Prioriteit
  

 
 


Mondzorg Harkema
www.mondzorgharkema.nl
^