Intelly voor de zorgpraktijk

Online declareren en boekhouden met Intelly Care

Als zorgondernemer wilt u zo optimaal mogelijk uw tijd indelen. Vaak bent u een groot deel hiervan kwijt aan het bijhouden van de boekhouding en declareren van nota’s. Met de online administratie- en declaratiesoftware van Intelly is dat verleden tijd.

Intelly ontwikkelde speciaal voor de zorg software die veel werk uit handen neemt. Zo kunt u snel online declareren en eenvoudig facturen scannen en betalen. U heeft enkel een internetverbinding en scanner nodig. Onze dienst zorgt er vervolgens voor dat uw administratie volledig automatisch wordt bijgewerkt. Dit levert een enorme tijdsbesparing op! Tijd die u in de toekomst aan uw patiënt of privé kunt besteden.
Ik wil graag meer weten

Waarom u voor Intelly Care kiest

  1. Geld direct op uw bankrekening
  2. Koppeling met VECOZO
  3. Op eigen tempo overstappen
  4. Communicatie in uw huisstijl
Deze klanten gingen u al voor »

Automatisch online boekhouden

Met Intelly wordt uw boekhouding automatisch bijgewerkt. U scant en mailt uw inkoopfacturen naar Intelly. Hierna controleert u of uw medewerker de facturen en zet deze klaar voor betaling. Bij vragen helpt een team professionals u.

Lees meer »

Eenvoud in declareren

Het declaratieproces van Intelly is uniek. Via VECOZO worden declaraties ingediend bij de zorgverzekeraar. Restdeclaraties versturen wij vanuit uw naam en huisstijl naar de patiënt. Gelden komen direct op uw rekening zonder inhouding van kosten.

Lees meer »

Inzicht in uw praktijk

Ons online boekhoudpakket biedt snel en eenvoudig inzicht in uw boekhouding. Alle facturen en bonnen zijn online bereikbaar en worden volledig veilig bewaard. Ook uw accountant beschikt over toegang tot uw administratie.

Lees meer »

Uw voordelen met Intelly Care

  1. Bespaar tijd
  2. Bespaar kosten
  3. Verhoog de herkenbaarheid bij uw patiënten
referenties
Automatisch
Eenvoud
Inzicht
toekomst

Uw praktijk is klaar voor de toekomst

Heeft u de financiële risico’s en gevolgen voor uw praktijk goed in beeld? Dat is belangrijk wanneer u niet voor financiële verrassingen wilt komen te staan. Intelly begrijpt dat dit lastig is wanneer u druk bent met uw patiënten en de praktijk. Met onze up-to-date online administratiesoftware bekijkt u de status van uw praktijk wanneer het u uitkomt.

Door onze actuele praktijkinformatie kunt u direct gericht sturen op het verhogen van het rendement van de praktijk. En met Intelly bepaart u ook tijd en geld. Online declareren gebeurt volledig automatisch zonder tussenkomst van een factoringmaatschappij. Ook facturen scannen en verwerken gaat razendsnel. Zo houdt u meer geld over, nu en voor later. Eén ding is zeker; met Intelly is uw praktijk klaar voor de toekomst.
Klaar voor de toekomst
Intelly Care voldoet aan de eisen van NEN 7510


Bekijk meer video's »
facturen

Facturen scannen, controleren, klaar

Met Intelly verwerkt u facturen en bonnen heel eenvoudig. U hoeft enkel alles te scannen en mailen. Alle documenten worden hierna digitaal opgeslagen en automatisch verwerkt. Het systeem herkent betaalde of ontvangen bedragen en koppelt die aan de bijbehorende openstaande factuur. Door deze automatische herkenning is de kans op dubbele betalingen minimaal.

Dankzij onze bankkoppelingen heeft u altijd inzicht in openstaande facturen. U zoekt facturen welke u wilt betalen op in het systeem. Vervolgens zet u ze gereed voor betaling en downloadt u het betaalbestand. Hierna uploadt u dit bestand bij uw bank. De facturen zijn hiermee betaald.

Intelly biedt u ook een handige compacte scanner welke u volledig ingericht ontvangt. Zo scant u nog sneller uw bestanden. Bij een druk op de juiste knop worden facturen of bonnen meteen naar het correcte e-mailadres gestuurd. Uw boekhouding is zodoende altijd up-to-date.
declaratieproces

Volledig automatisch declaratieproces

Online declareren was nog nooit zo eenvoudig. U stuurt zelf het MZ301 bestand naar Intelly waarna deze direct verwerkt wordt. Tussenkomst van een factoringmaatschappij is hierdoor niet nodig.

Onze declaratiesoftware controleert alle declaraties middels een COV-check. Via VECOZO worden deze ingediend bij de zorgverzekeraar of de patiënt ontvangt ze rechtstreeks. De zorgverzekeraar bericht ons over het mogelijk openstaande bedrag wat resulteert in een restdeclaratie. Deze versturen wij vervolgens vanuit uw naam en met uw eigen briefpapier naar uw patiënt. Dat kan per post of via e-mail. Alle gelden staan direct op uw bankrekening zonder inhouding van kosten.

Momenteel verwerken wij bestanden uit de volgende software: OrthWin, Software of Excellence, Novadent, Exquise, Exquise Next Generation en Simplex.
Gelden direct op eigen rekening

Intelly beantwoordt al uw vragen

Wat kan Intelly voor mij betekenen? Wat kost de dienst? Zijn de voordelen ook écht op mij van toepassing? Dit zijn allemaal vragen die wij u graag persoonlijk beantwoorden.

Intelly is gespecialiseerd in het ontwikkelen van administratiesoftware voor de mondzorg. Toch is elke praktijk anders en heeft zijn eigen identiteit. Samen met u bekijken wij wat ú nodig heeft om uw administratie zoveel mogelijk automatisch te laten verlopen. Zo betaalt u nooit teveel.

Wij maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken. Dit kan telefonisch of bij u op kantoor. Het kennismakingsgesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos. Er zitten geen addertjes onder het gras! U hoeft enkel het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Vraag een kennismakingsgesprek aan
Naam *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Opmerking
   

 
 
Bent u al klaar voor de toekomst?
Neem contact op
^