• Alle communicatie in uw huisstijl
  • Geld rechtstreeks op uw bankrekening
  • Totaalpakket aan ontzorging van uw administratie

Zo wordt u klant van Intelly

Bent u tandarts- of mondzorgspecialist en wilt u graag minder tijd besteden aan uw administratie? Word dan vandaag nog klant van Intelly! Met ons totaalpakket van declaratieverwerking tot en met financiële administratie houdt u meer tijd over voor uw patiënten.

Klant worden is heel eenvoudig. U maakt een afspraak en ontvangt vervolgens een offerte. Hierna begeleiden wij u persoonlijk door het gehele implementatietraject van onze software. Gebruikt u momenteel al een administratiepakket? Dan stapt u eenvoudig over. Doordat onze implementatie is opgedeeld in fases bepaalt u het tempo.

Om het traject zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we enkele zaken van u nodig. Denk hierbij aan rekeningnummers, toestemmingsverklaring, logo en briefpapier. Vervolgens richten wij uw persoonlijke omgeving in en sluiten de boekhouding aan. Uw omgeving is nu klaar voor gebruik.

Om klant te worden of over te stappen maakt u dus gewoon een afspraak. Wij richten vervolgens uw gehele omgeving op maat voor u in.
meer informatie

Maak direct een afspraak!

Wilt u meer weten? Maak nu vrijblijvend een afspraak!

Wanneer u onderstaand formulier invult, bellen wij u zo snel mogelijk terug.
Naam * *
Praktijknaam
Telefoonnummer * *
Heeft u nog opmerkingen?
Prioriteit
  

 
 

Het implementatietraject

Wanneer u besloten heeft om klant te worden, start het implementatietraject. Dit traject is opgedeeld in diverse fases waardoor u op eigen tempo overstapt.

1. Informatie opvragen

Voor een soepele implementatie dient u enkele gegevens toe te sturen. Uw vaste aanspreekpunt binnen Intelly vraagt het volgende op:
  • Rekeningnummer(s), KvK-nummer en AGB-code voor bankkoppelingen en uitbetaling van de zorgverzekeraar
  • Tekst restnota, briefpapier en praktijklogo voor de vormgeving van documenten
  • Praktijkinformatie om de juiste toestemmingsverklaringen en inrichting van het account te bepalen

2. Inrichting

Nadat u alle gegevens heeft toegestuurd, maken wij uw administratie aan in het online administratiepakket. Wij richten dit zoveel als mogelijk op maat in voor uw mondzorg- of tandartspraktijk.

3. Testen

Wanneer alles is ingericht, is het tijd om te testen. Wij testen het fysieke printproces voor de documenten en de communicatie met VECOZO. Daarnaast controleren we of de bankkoppeling werkt en of we een verkoopfactuur kunnen boeken.

4. Afstemmen

Na het testen maken we een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Deze vindt plaats in uw praktijk of bij ons op kantoor. Wij stemmen dan enkele zaken met u af, zoals de VECOZO toestemmingsverklaring. Deze is nodig om uw declaraties te mogen indienen. Daarnaast ontvangt u een voorbeeldafdruk en digitaal exemplaar van alle documenten in uw huisstijl.
 

5. Boekhouding aansluiten

Vervolgens sluiten wij uw boekhouding aan. Om uw huidige financiële situatie als uitgangspunt te kunnen gebruiken, ontvangen we graag:
  • De jaarrekening van het voorgaande jaar
  • Het MVA-register per 31-12 van het voorgaande jaar
  • Een specificatie debiteuren en crediteuren per 31-12 van het voorgaande jaar

6. Afronding & oplevering

Naar aanleiding van de test vullen we de ontbrekende gegevens aan en maken we de inrichting volledig af. Vervolgens leveren wij uw account op. U kunt nu aan de slag met Intelly!

Maak direct een afspraak!

Wilt u meer informatie over het overstappen naar Intelly of wilt u meteen starten? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak!
Ik wil graag een afspraak maken
^