Pier Houtsma - Mondzorg Harkema

"Even scannen en de facturen zitten automatisch in de boekhouding"


Mondzorg Harkema is een Friese praktijk gelegen in het landelijke Harkema. De praktijk heeft 8 (parttime) medewerkers. Voor de implantologie werken wij samen met implantoloog Kaboord, een oude studievriend van mij. In hetzelfde pand is een locatie van Elysee Dental gevestigd waarmee wij nauw samenwerken m.b.t. de tandtechnische opdrachten. Het dorp Harkema is niet bijzonder groot en de mondzorgpraktijk heeft dan ook een echte regiofunctie. In onze praktijk wordt de software van GE Systems (Simplex) gebruikt en natuurlijk Intelly voor de afhandeling van declaraties en de boekhouding.

Ik ben een pionier. Ik sta altijd vooraan als het gaat om nieuwe ontwikkelingen in de praktijk. Het is zelfs zo dat andere tandartsen in Friesland eerst kijken hoe een nieuw product bij ons bevalt alvorens het zelf aan te schaffen. Zo ging het ook met Intelly. We hebben voor Intelly gekozen omdat dit enorm veel tijd bespaart. Zo is de gehele communicatie met VECOZO - die voorheen bijzonder tijdrovend was - uit handen genomen. Daarnaast gebruikten we Snelstart voor de boekhouding die niet gekoppeld was met Simplex. In combinatie met Intelly gaat dat nu veel beter. De boekhouding is nu altijd volledig bijgewerkt. Door de automatische koppeling met de bank hebben we meer inzicht in o.a. openstaande posten van patiënten. Factoring hebben we niet nodig, want we krijgen ons geld direct van de verzekeraar op onze rekening. Voor de inkoopadministratie hadden we nog altijd de traditionele mappen en papieren facturen. Die zijn nu verleden tijd: even scannen en de facturen zitten automatisch in de boekhouding.

Ik heb Intelly van harte aanbevolen bij mijn Friese collega’s en inmiddels hebben al meerdere praktijken in Friesland mijn voorbeeld gevolgd.

Mondzorg HarkemaMondzorg Harkema
Pier Houtsma (tandarts/eigenaar)
www.mondzorgharkema.nl

Waarom Pier voor Intelly kiest

  • Tijdsbesparing
  • Koppeling met Simplex
  • Geld direct op de bankrekening

Wilt u weten wat Intelly voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer 088 451 5678 of via support@intelly.nl