De werkwijze van Intelly

De software van Intelly is speciaal ontwikkeld voor het MKB in Nederland, of u nu een kleine of grote onderneming bent en ongeacht in welke branche u werkzaam bent. Intelly staat voor innovatie, gebruiksgemak en tijdsbesparing.
 

Uw boekhouding zelf doen

Met Intelly is online boekhouden heel eenvoudig. Het bij elkaar zoeken van alle inkoop-/verkoopfacturen en bonnen om naar uw accountant te brengen is verleden tijd. U scant de documenten gewoon in en stuurt alles per e-mail naar Intelly. Zo raakt u nooit meer papierwerk kwijt. En u kunt uw documenten altijd terugvinden, want Intelly bewaart al uw gegevens digitaal.

U kunt ook eenvoudig inkoop- en verkoopfacturen inboeken. Het systeem herkent een betaald of ontvangen bedrag en koppelt die aan de bijbehorende openstaande factuur. Door deze automatische herkenning is er minder kans op dubbele betalingen.

Dankzij ons gebruiksvriendelijke online boekhoudpakket kunt u de boekhouding zelf doen. Een groot voordeel hiervan is dat u op de kosten van uw boekhouder of accountant kunt besparen. En wanneer u elke factuur en bon direct verwerkt, is uw boekhouding altijd up-to-date.
Zelf uw boekhouding doen

Overal en altijd inloggen

Met Intelly investeert u niet in dure hardware, maar logt u in op uw persoonlijke inlogpagina. Daardoor heeft u 24 uur per dag op elke werkplek toegang tot uw bedrijfsadministratie. Met de app van Intelly bekijkt u ook heel eenvoudig op uw tablet of mobiele telefoon uw bedrijfsadministratie.

Makkelijk data uitwisselen

Door onze unieke intelligente scantechnologie worden al uw documenten digitaal opgeslagen en verwerkt. Hierdoor wisselt u gegevens makkelijk uit. Door de koppeling met banken, kassasystemen en telefooncentrales wordt uw bedrijfsadministratie automatisch met de juiste gegevens gevuld.

Uw data is veilig

Wij bewaren al uw gegevens in ons eigen datacenter. De servers worden 24/7 pro-actief bewaakt en gecontroleerd en zijn redundant uitgevoerd. Daarnaast maken wij elke dag automatisch een back-up van de volledige database. Deze kopie bewaren wij op een andere locatie.

offerte, order, factuur maken

Online offertes, orders en facturen maken

Binnen Intelly maakt u heel eenvoudig online offertes, orders en facturen. Allereerst maakt u een offerte voor uw relatie. Hieraan koppelt u producten die in Intelly zijn ingevoerd. Alle informatie die vereist is voor een volledige offerte wordt automatisch afgedrukt.

Wanneer uw relatie akkoord is met de offerte zet u deze eenvoudig door naar een order. Na het aanmaken van de order, kunt u hiervan een levering of factuur maken. Hierbij kiest u of u de volledige order of een deel wilt uitleveren.

Ieder bestand is volledig aanpasbaar aan uw wensen. Tevens is het mogelijk uw eigen logo of briefpapier hieraan toe te voegen. Elk document kan handmatig of automatisch per mail of per post naar de klant verstuurd worden. Om de betaling voor uw relatie nog makkelijker te maken, is een iDeal koppeling mogelijk.

Intelly beantwoordt al uw vragen

Wat kan Intelly voor mij betekenen? Hoeveel kost het pakket? Zijn de voordelen ook écht op mij van toepassing? Dit zijn allemaal vragen die wij u graag persoonlijk beantwoorden.

Iedere klant is uniek en heeft andere wensen. Aan de hand van deze wensen stellen wij ons product samen. Samen met u bekijken wij wat ú nodig heeft om uw administratie zoveel mogelijk automatisch te laten verlopen. Zo betaalt u nooit teveel.

Wij maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken. Dit kan telefonisch of bij u op kantoor. Het kennismakingsgesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos. Er zitten geen addertjes onder het gras! U hoeft enkel het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Vraag een kennismakingsgesprek aan
Wij maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken. Dit kan telefonisch of bij u op kantoor. Het kennismakingsgesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend en kosteloos. Er zitten geen addertjes onder hetgras! U vult enkel het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Naam *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Opmerking
   

 
 
Uw voordeel met Intelly
Vraag een demo aan
^