Chris van den Heuvel - Australian Homemade

"Wij hebben voor Intelly gekozen vanwege het complete pakket"


Australian Homemade is een internationaal opererende ijs-, koffie- en bonbonketen met franchiseformule die in 1995 voor het eerst haar deuren opende in Nederland. Wij gebruiken verse ingrediënten en bouwen aan een organisch imago. Wij erkennen het belang en de behoefte om de zuiverheid van smaak te behouden. Daarom struinen wij de wereld af op zoek naar de mooiste kwaliteit cacaobonen om onze Australian Lovers nog meer te ‘pleasen’. Australian staat voor een onvergetelijke ervaring: de kick van nieuw en anders, het spel van aandacht en verleiding.

Sinds 2001 werken we met Intelly. Wij hebben voor Intelly gekozen vanwege het complete pakket. Wat wij ook erg belangrijk vinden is het snelle schakelen met de medewerkers, de snelle implementatie van nieuwe functionaliteiten en Intelly is vooruitstrevend. Ook vinden wij de ‘no nonsense’ mentaliteit en persoonlijke benadering van de mensen van Intelly erg prettig. Met een relatief klein team binnen Australian hebben we een sterke groei doorgemaakt. Doordat binnen Intelly veel is geautomatiseerd, is deze groei met Intelly eenvoudig opgevangen en heeft dit nauwelijks extra werklast opgeleverd. Hierdoor kan ik het hele order- en facturatieproces nog steeds in mijn eentje doen.
 
In de toekomst willen wij het pakket verder optimaliseren. We willen bekijken waar de mogelijkheden liggen en deze samen met Intelly uitwerken en implementeren. Voorbeelden hiervan zijn de IBAN omrekenservice, KvK-link en kredietrapportlink.

Australian HomemadeAustralian Homemade
Chris van den Heuvel (finance manager)
www.australianhomemade.com

Waarom Chris voor Intelly kiest

  • Compleet pakket
  • Vooruitstrevend
  • Persoonlijke benadering

Wilt u weten wat Intelly voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer 088 451 5678 of via support@intelly.nl