Anco Moeleker

"De administratie wordt sneller geregeld"


Moeleker bestaat ruim 30 jaar en adviseert in nieuwe en duurzame totaaloplossingen voor keukens, van ontwerp tot oplevering. Ook nemen we de service en het onderhoud van professionele keukens voor onze rekening. Wij willen de beste professionele keukenbouwer blijven in de Benelux.

Sinds 2009 werken we met Intelly vanwege de digitale oplossingen voor het voorraadbeheer. Wij vinden het belangrijk dat de buitendienstmedewerkers alles online bij de klant kan regelen: van het bestellen van extra onderdelen tot en met het accorderen van een extra opdracht. Met Intelly kunnen we veel sneller werken, omdat we geen papieren werkbonnen per post meer hoeven te versturen. Alles kan direct digitaal. De administratie wordt sneller geregeld, onderdelen kunnen sneller besteld worden en de monteur kan direct online zien of een product op voorraad ligt. Het is ook heel eenvoudig om de bestelgeschiedenis van een klant terug te vinden. Intelly zorgt gewoon voor een stuk gemak!
 
In de toekomst willen we graag naast het service en financiële proces ook het verkoopproces van Intelly gaan gebruiken.

MoelekerMoeleker
Anco Moeleker (directeur/eigenaar)
www.moeleker.nl

Waarom Anco voor Intelly kiest

  • Alles online
  • Gemak
  • Eenvoudig

Wilt u weten wat Intelly voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer 088 451 5678 of via support@intelly.nl