INTELLY ONLINE POINT OF SALES - IPOS

Het Intelly Online kassasysteem is de aansluitende en tijdbesparende verkoop tool op uw administratief pakket. Door middel van een overzichtelijk en geheel aan te passen scherm, zijn al uw verkoop producten in een handomdraai ingevoerd, ongeacht de Horeca, Retail of Supermarkten branche.

Hoe werkt het?

Intelly Online host uw administratie en kassapakket in huis, u hoeft dus geen zorgen te hebben over onderhoud, back-ups, en continuïteit. Deze worden namelijk door ons gewaarborgd door middel van ons Intelly Online Service Pakket. Het kassapakket en bijbehorende hardware wordt bij u lokaal geïnstalleerd, dit systeem communiceert met uw database die bij ons wordt gehost volgens de laatste regelgevingen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om Intelly Online kassasysteem aan een ander ERP pakket te koppelen.
Maar welke voordelen heeft het Intelly Online Webbased Kassasysteem dan te bieden?
 
kassaklein.jpg retail kassa

Gebruiksvriendelijkheid

Het kassasysteem van Intelly Online is geheel naar wens aan te passen. Door middel van onze makkelijke webinterface kunt u zelf producten, menu’s of verkoopzones invoeren. Uiteraard zullen wij u bij aanvang begeleiden in het efficiënt opzetten van de kassa lay-out zodat uw personeel in geval van top drukte hun klanten op gepaste en snelle wijze kan helpen.

Efficiëntie

  • Naar wens wordt er bij elke verkooptransactie uw voorraad nauwkeurig bijgehouden in het magazijnbeheer. Op deze manier blijft uw voorraad actueel en kan er worden gecontroleerd of uw voorraad niet ongewenst verminderd.
     
  • Tevens wordt er naar wens uw financiële administratie automatisch bijgewerkt op de juiste posten op het moment dat u een verkooptransactie afsluit. Het kassasysteem boekt zowel contanten, pin, als creditcards op aparte grootboekrekeningen. Dit heeft als gevolg dat u nooit meer verkoop bonnetjes handmatig hoeft te boeken en tijd bespaart voor zowel de gebruiker als de boekhouder.
     
  • Deze twee aspecten brengen met zich mee dat men op ieder ogenblik van de dag een totaal overzicht kan opvragen van bijvoorbeeld de huidige magazijn gegevens, financiële staat, een inzage in de brutowinstmarges en totale omzet per productgroep. Dit wordt gedaan door middel van het uitlezen van alle kassa’s die aangesloten zijn op uw administratie.
     
  • Door middel van onze te wijzigen informatievoorziening kunt u als management enkel die gegevens zien die u wenst te zien. U wordt dus niet overspoeld met onnodige gegevens en kan a la minute handelen en conclusies trekken aan de hand van de rapportages.

Randapparatuur

Werkt u met RFID, handhelds, barcodes, weegschaalproducten of andere randapparatuur, dan richten wij het programma hiervoor in. Onze kassasystemen sluiten dan ook naadloos aan op de randapparatuur. Daarbij zorgen wij dat het kassasysteem omgaat met de bijgeleverde randapparatuur zoals voorgeschreven in de wettelijke eisen.  

Beveiliging

Als manager heeft u vertrouwen in uw personeel, en straalt u dit ook uit. Het Intelly Online Kassasysteem kan met behulp van codes, ID kaarten of ID sleutels rechten ontlenen aan bepaalde medewerkers. Op deze manier kunt u volgen wie van uw medewerkers bepaalde transacties heeft afgehandeld. Zo kunt u controle uitvoeren in uw bedrijf, en toch het vertrouwen in uw bedrijf waarborgen. Omdat het gebruik van de kassa vaak belangrijk is voor een organisatie, hebben wij een do's en dont's lijst opgesteld om u te begeleiden in het omgaan met een kassa.

Naast de genoemde functionaliteiten heeft het kassapakket veel branche gerichte functies die van grote toegevoegde waarde zijn per branche. Wil u weten wat het Intelly Online Kassasysteem voor u kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een demo of afspraak.

Hardware

Intelly Online is gespecialiseerd in software, daarbij hebben wij ondersteuning van een expert op kassa gebied. Wij adviseren u uw hardware aan te schaffen in de webwinkel van i-POS.nl BV waar zowel de prijs kwaliteit verhouding als de service hoog in het vaandel staan.