Intelly Financieel Systeem

Hier staan de verschillende ordners uit het financiële systeem helder, duidelijk en uitgebreid voor u beschreven.

Klik op de gewenste ordner voor meer informatie.

KasboekBankboekInkoopboekVerkoopboekMemoriaalmeervoudig memoriaalMedewerkersOpenstaande PostenOpenstaande PostenRapportenMutaties

Hieronder kunt u ook een keuze maken van welke ordner u de inrichting en/of het gebruik wilt weten.
kas

Ordner kas

In dit gedeelte van de handleiding hebben we alle informatie over de ordner kas uiteengezet.
Zo is beschreven hoe u een dagboek kas aanmaakt, hoe u boekingen kunt maken in uw kasboek, een kasboeking handig kunt zoeken en een recapitulatie kunt maken.

bank

Ordner bank

In dit gedeelte van de handleiding hebben we alle informatie over de ordner bank uiteengezet.
Zo is beschreven hoe u een dagboek nank aanmaakt, hoe u boekingen kunt maken in uw bankboek, een bankboeking kunt opzoeken en een recapitulatie kunt maken.

inkoop

Ordner inkoop

In dit gedeelte van de handleiding hebben we alle informatie over de ordner inkoop uiteengezet.
Zo wordt beschreven hoe u een ordner inkoop aanmaakt, hoe u een inkoopboeking aanmaakt, een inkoopboeking handig kunt zoeken of een recapitulatie kunt opvragen.

verkoop

Ordner verkoop

In dit gedeelte van de handleiding hebben we alle informatie over de ordner verkoop uiteengezet.
Zo is beschreven hoe u een ordner verkoop aanmaakt, hoe u een verkoopboeking aanmaakt, een verkoopboeking handig kunt zoeken en een recapitulatie kunt opvragen.

memoriaal

Ordner memoriaal

In dit gedeelte van de handleiding hebben we alle informatie over de ordner memoriaal uiteengezet. Aangezien een memoriaaldagboek in meerdere soorten kan voorkomen, hebben we deze soorten voor u uitgesplitst.

Voor elk memoriaaldagboek is onder andere beschreven hoe u een ordner memoriaal aanmaakt, hoe u een memoriaalboeking aanmaakt en een memoriaalboeking handig kunt zoeken. In de afbeelding ziet u verschillende ordners van het type memoriaal. Kies hieronder het memoriaal dat u aan wilt maken of waar u meer informatie van wilt inzien:

enkelvoudig

Memoriaal (Enkelvoudig)

In dit gedeelte van de handleiding hebben we alle informatie over de ordner enkelvoudige memoriaal uiteengezet. Zo is onder andere beschreven hoe u een ordner memoriaal aanmaakt, hoe u een memoriaalboeking aanmaakt en een memoriaalboeking handig kunt zoeken.

Kies hier uw gewenste onderwerp voor meer informatie:
afschrijving

Ordner Afschrijving Memoriaal

In dit gedeelte van de handleiding hebben we alle informatie over de ordner memoriaal voor uw (automatische) afschrijvingen uiteengezet.

Zo is onder andere beschreven hoe u deze speciale ordner memoriaal afschrijvingen aanmaakt, hoe u zelf een memoriaalboeking aanmaakt, een memoriaalboeking handig kunt zoeken en een memoriaal recapitulatie kunt opvragen.

In Intelly kunt u uw afschrijvingen automatisch laten boeken. Hoe dit proces in z'n werk gaat en welke instellingen u hier voor moet doen, leest u bij inrichten van vaste activa. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw afschrijvingen handmatig te boeken.

Kies hier uw gewenste onderwerp voor meer informatie:
meervoudig

Ordner meervoudig memoriaal

In dit gedeelte van de handleiding hebben we alle informatie over het meervoudig memoriaal uiteengezet.
Zo is onder andere beschreven hoe u deze ordner meervoudige memoriaal aanmaakt, hoe u zelf een memoriaalboeking aanmaakt en een memoriaalboeking handig kunt zoeken.

Kies hier uw gewenste onderwerp voor meer informatie:
medewerkers

Ordner medewerkers

In dit gedeelte van de handleiding hebben we alle informatie over de ordner medewerkers uiteengezet.
Zo is onder andere beschreven hoe u een ordner medewerkers aanmaakt, hoe u een boeking aanmaakt, een medewerkersboeking handig kunt zoeken of een recapitulatie kunt maken.

openstaand

Ordners openstaande posten

In dit gedeelte van de handleiding zijn alle mogelijkheden van de ordner openstaande posten van Intelly voor u beschreven.
De ordners  voor openstaande posten worden automatisch door intelly aangemaakt.
Hieronder is beschreven hoe u een totaal overzicht kunt inzien, een openstaande post kunt zoeken en de extra opties binnen debiteuren/crediteuren/medewerkers.

rapporten

rapportenklapper.pngOrdner rapporten

In dit gedeelte van de handleiding zijn alle opties en mogelijkheden van de ordner rapporten van Intelly voor u beschreven. Hierin treft u onder anderen de balans, de resultatenrekening, een debiteuren- en crediteurenlijst en belastingverslagen.

De ordner rapporten opent u door in het hoofdscherm te klikken op het klappers(financieel).png-icoontje. Vervolgens kiest u in uw gewenste administratie voor de gele ordner rapporten:

Als u deze ordner geopend heeft, ziet u aan de rechterkant diverse tabbladen. Deze zijn hieronder nogmaals opgesomd. Klik hierop voor meerdere informatie.

mutaties

Ordner mutaties

In dit gedeelte van de handleiding zijn alle mogelijkheden van de ordner mutaties van Intelly voor u beschreven.
De ordner mutaties wordt automatisch door intelly aangemaakt.
Hieronder is beschreven hoe u van deze ordner gebruik kunt maken.