Logistiek

Intelly Business, afgekort IBES (voorheen IVEM), is een logistiek programma van Intelly. In IBES worden bedrijfsprocessen volledig voor u geautomatiseerd. Het is volledig branche- danwel bedrijfsspecifiek in te richten en aan te passen, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van een standaard inrichting.

IBES richt zich sterk op het visuele aspect van het programma, waardoor deze overzichtelijk en gemakkelijk is in het gebruik. Elk bedrijfsproces wordt opgedeeld in de verschillende stappen die het proces doorloopt, ook wel entiteiten genoemd. De entiteiten kunnen gebruik maken van het documentsysteem en het financiële systeem. Bijvoorbeeld een verkoopfactuur die binnen het verkoopproces is gegenereerd kan automatisch worden doorgeboekt naar het financiële systeem. De factuur layout wordt opgeslagen in het documentsysteem.

In dit gedeelte zijn verschillende stukken uit het logistieke systeem van Intelly helder, duidelijk en uitgebreid voor u beschreven. Mocht u zelf enkele logistieke zaken in het systeem willen inrichten, kan deze handleiding u daarbij helpen.