Algemeen

De stamgegevens die in Algemeen staan, gaan over alle modules heen. Deze gegevens dient u slechts eenmaal in te geven en kunnen vervolgens worden gebruikt in het documentsysteem, het financiële systeem en het logistieke systeem.

Neem bijvoorbeeld een relatie; die kan zowel goederen en/of diensten leveren als ontvangen. Bij het opvragen van deze gegevens kunt u zowel het crediteurensaldo als het debiteurensaldo terugvinden. Stel u heeft meerdere ondernemingen, dan kunt u in één oogopslag zien welke bedragen er open staan van een relatie binnen al uw ondernemingen.

In dit gedeelte zijn verschillende stukken uit het systeem helder, duidelijk en uitgebreid voor u beschreven. Mocht u zelf enkele algemene zaken in het systeem willen inrichten, dan kan deze handleiding u daarbij helpen.

Tabbladen zichtbaar maken

Indien in een scherm niet het juiste tabblad zichtbaar is dat u nodig heeft, klikt u op het grijze blokje met een wit plus-teken links van tabblad "Algemeen". Hierdoor worden alle verborgen tabbladen getoond. De tabbladen die al een keer geactiveerd zijn, zullen voortaan zichtbaar blijven.