Logistiek - Business Designer

Stamgegevens > Logistiek > Business Designer

Maakt u binnen uw organisatie gebruik van een Business Client, bijvoorbeeld een kassa, dan kunt u dit proces op een effectieve wijze binnen Intelly inrichten. Met behulp van een duidelijke, door u zelf in te richten, Business Client-layout kunt u ideaal met uw kassa werken.

Hoe u dit proces en de gehele Business Client-layout kunt inrichten, leest u in dit gedeelte van de handleiding. Maak een keuze uit onderstaande menuopties.

De Business Client kan voor vele zaken ingezet worden. In principe bent u in staat om uw eigen "windows" programma te definieeren. Uiteraard geheel gebruik makend van de functionaliteit die de logistieke omgeving u biedt.

Voorbeelden van andere mogelijkheden van de Business Client zijn:
- Order invoer scherm
- Goederenontvangst
- Werkbonregistratie voor mobiele medewerkers
- Informatie scherm voor producten

Business Clients

Stamgegevens > Logistiek > Business Designer > Business Clients

Hier kunt u de diverse Business Clients die u binnen uw onderneming gebruikt, aanmaken en inrichten. Heeft u slechts één (hoofd)kassa, dan hoeft u dus maar één Business Client aan te maken.

Om een nieuwe Business Client aan te maken, klikt u op het Intelly/algemeen/Nieuw_item.giicoon.
De volgende tabbladen worden beschikbaar:

Business Designer

Stamgegevens > Logistiek > Business Designer > Business Designer

De Business Designer is de inrichting van de fysieke Business Client. Hier wordt de structuur van de Business Client bepaald. De Business Client is een touchscreen venster. Vanuit dit venster kan naar diverse pagina's worden gegaan. Zo kunt u een onderverdeling maken in bijvoorbeeld verschillende productcategorieën, locaties etc..
In deze Business Client pagina's kunt u middels de Business Designer de schermopbouw worden ingericht:
- een NumPad,
- de kassabon-weergave,
- de betaalmethoden,
- de producten.
Uiteraard is dit slechts een greep uit de vele mogelijkheden.

Na het aanmaken van de Business Designer definitie komen er diverse mogelijkheden beschikbaar. U kunt in onderstaand menu de gewenste optie kiezen voor meer informatie.