Algemeen - Relaties - Levermethoden

Stamgegevens > Algemeen > Relaties > Levermethoden

Een levermethode is de wijze waarop een product bij de klant afgeleverd kan worden. De methoden die hier worden aangemaakt worden bijvoorbeeld selecteerbaar bij het aanmaken van een order.

Levermethoden

Via het Nieuw item aanmaken-icoon kunnen nieuw levermethoden worden aangemaakt. Hier moet een Levermethode ID en Omschrijving worden ingevuld. De Levermethode ID wordt automatisch door het programma bepaald. Bij de Omschrijving vult u de omschrijving van de levermethode in.