Connectivity - Niveau Velden

Hier vindt u alle informatie over het niveau interfaces. Selecteer een specifiek onderdeel door te klikken op één van onderstaande links:

Algemeen

Hier kunnen de bron en doelvelden worden gespecificeerd, waarbij de mogelijkheid bestaat om aan te geven of een bronveld een key vormt, en welk type deze heeft:
  • Instructie
  • Node
  • SubQuery
  • Vaste Waarde
  • Veldnaam
  • XPath
Een voorbeeld van een instructie zou een berekening van een veldwaarde kunnen betekenen:

Conversies

Daarnaast is het mogelijk om per veld een datum en/of tijd conversie-functie toe te passen, of diverse andere conversie functies aan te roepen:

Ook is het mogelijk om vervangende waarden per veld op te geven door op de knop “Verv. waarden” te drukken. In het geopende scherm dient u in te voeren wat de originele waarde(n) is/zijn, en in welke deze vervangen dient te worden. Tot slot is het mogelijk om bepaalde selectie restricties toe te passen op veldniveau, dit kunt u aangeven door op de knop “Selectie restr.“ te drukken.

Selectie query (view) als bron

In plaats van op voorhand een view te bouwen en daarop de mapping/interface te richten, is het mogelijk om binnen de mapping zelf een view (selectie query) op te bouwen als zijnde bron. Tip: gebruik de tags [TopConstraint] en [WhereConstraint] om deze'constraints', afhankelijk van de interface configuratie, automatisch toe te voegen