Logistiek - HACCP

HACCP productie 

HACCP is een subadministratie, waarbinnen het mogelijk is om het productieproces te registreren van inkoop grondstoffen tot verkoop eindproduct. Maak hieronder een keuze uit één van de onderwerpen voor meer informatie.
inkoop

Inkoop

HACCP productie > Inkoop

Voordat u een productie kunt opstarten, moet u eerst de benodigde grondstoffen verzamelen. Inkoop heeft dit in twee processen opgenomen binnen het systeem.


Inkooporders: Hier worden de orders aangemaakt voor de grondstoffen die nodig zijn voor de productie. Vervolgens kan de bestelling naar de leverancier/magazijn gaan en kan de ontvangst van de grondstoffen worden geregistreerd.
Lees meer >>

Inkoopfactuur: Hier kunnen de facturen worden geregistreerd, die betrekking hebben op de inkopen van de grondstoffen.
Lees meer >>
productie

Productie

HACCP productie > Productie

Binnen HACCP zijn er verschillende stappen, die doorlopen moeten worden om de productie te registreren en aan te sturen. Het is mogelijk om een order aan te maken aan de hand van een verkooporder, of door inplanning van een bevoegde medewerker.


Invoeren productieorder: Hier wordt beschreven hoe een nieuwe productieorder kan worden aangemaakt.
Lees meer >>

Aanpassen productieorders: Elke productieorder ondergaat een aantal stappen, hier word beschreven hoe u hier iets kan aanpassen en wat het systeem aanpast in de order.
Lees meer >>

Aanmaken productieorderblad: Om te weten wat en met welke grondstoffen  moet worden geproduceerd, kunt u die hier lezen hoe u die kunt uitdraaien.
Lees meer >>

Gereedmelden producten: Hier wordt beschreven hoe u de gemaakte producten kunt gereedmelden, zodat ze opgenomen worden in de voorraad.
Lees meer >>

Invoeren voorraadmutaties: Tijdens het productie proces kunnen er verschillen ontstaan in de voorraad. Door foute productie, diefstal, breuk, o.i.d.
Lees meer >>
verkoop

Verkoop

HACCP productie > Verkoop

Naar aanleiding van een bestelling kunt u een productie opstarten en/of uit een reeds bestaande voorraad worden geleverd. Verkoop heeft dit in twee processen opgenomen binnen het systeem.


Verkooporders:  Hier kunnen orders worden aangemaakt/gewijzigd voor de verkoop. Afhankelijk van het bedrijfsproces, kan er uit voorraad worden geleverd of een productieorder worden aangemaakt.
Lees meer >>

Verkoopfacturen: Hier kunnen de facturen worden geregistreerd, die betrekking hebben op de verkopen van de eindproducten.
Lees meer >>
haccp

HACCP

HACCP productie > HACCP

Binnen HACCP vinden verschillende processen plaats die mutaties genereren op de voorraad. Hier kunt u twee mogelijkheden bekijken, die u delen van het proces kunnen volgen:


Lotnummers: Lotnummers zijn unieke nummers die worden toegekend aan producten van een levering of productie.
Lees meer >>

Product mutatie overzicht: Hier krijgt een een overzicht van alle product mutaties, waarbinnen u de mogelijkheid heeft om alle mutaties van een product te bekijken.
Lees meer >>
overzicht

Overzichten

HACCP productie > Overzichten

Er zijn twee overzichten die bekeken kunnen worden.

Producten per leverancier: Dit is een overzicht van leveranciers, met de producten die zij leveren.
Lees meer >>

Producten (uitgebreid): Dit is een uitgebreid overzicht van alle producten.
Lees meer >>