Downloads

Intelly Online werkt met enkele tools om de communicatie voor support als informatievoorziening optimaal te houden.
Hier vind u:

  • De Intelly Client; Een tool die zorg draagt voor de juiste communicatie tussen uw werkstation en uw Intelly Online database. Denk aan toepassingen zoals Point of Sales communicatie, CRM administratie en document scan communicatie.
  • Remote Support; deze tool dient enkel geactiveerd te worden op het moment dat u dit wordt gevraagd door een van onze support medewerkers. Hiermee kunnen ze inzage krijgen in uw werkstation.
  • Webcluster inlogprobleem fix; met deze fix is het probleem van het herhaaldelijk terugkomen van het popupvenster "Verbinding met webcluster1.intelly.nl maken" opgelost.
  • Barcode lettertype; Het lettertype Code 39 is nodig om een code om te zetten naar een barcode. Dit lettertype staat niet standaard op een computer en zal daarom eerst gedownload en geïnstalleerd moeten worden. Meer hierover is te lezen in onze FAQ bij Barcode lettertype installeren.
  • EAN13 barcode lettertype; Het lettertype EAN13 is nodig om een code om te zetten naar een EAN13 barcode. Dit lettertype staat niet standaard op een computer en zal daarom eerst gedownload en geïnstalleerdmoeten worden. De installatie gebeurt op dezelfde manier als bij Code 39.
  • Audit file viewer; Download dit gratis programma van de Belastingdienst om een met Intelly uitgeschreven auditfile te kunnen raadplegen voordat u de auditfile verzend naar de Belastingdienst. Klik hier om een auditfile te generen.
 

Intelly Client

Remote Support

Webcluster inlogprobleem fix

Barcode lettertype


Barcode

EAN13 lettertype

EAN13 code
Audit file viewer  Belastingdienst