Connectivity - Niveau Mappings

Hier vindt u alle informatie over het niveau mappings. Selecteer een specifiek onderdeel door te klikken op één van onderstaande links:

conversie

Conversiefunctie

• Conversie functie
  • Database 1, 2,…
  • Message queue 1,2,…

Instellingen

In het popup scherm instellingen zijn de volgende zaken te wijzigen:
  • Algemeen
Hier kunt u aangeven wat de prioriteit van de message queue moet zijn (“Lowest” / “Highest”), een XSD uploaden, de Bron update datum/tijd.
  • FieldAssist
    • Passthrough DPL (default uit): als deze aan staat (true), dan wordt er geen technische integriteitscontrole uitgevoerd. Er wordt niet gecontroleerd of er geen database relaties inconsistent worden door het bericht.
    • Passthrough BL (default uit): als deze aan staat (true) wordt NIET de business logica van FA uitgevoerd. Automatische functies behorende bij een bericht, worden dan niet uitgevoerd.
    • Publish (default uit): Als deze op true staat, wordt een bevestigingsbericht door FA in de Out-queue teruggegeven.
  • Geselecteerde bronnen
Hier kunt u de bron database selecteren voor deze specifieke mapping. Wanneer u voor de interface de bronnen en doelen al gespecificeerd heeft, kunt u dmv het klikken op het vergrootglas automatisch de bron laten selecteren.
Wanneer u hier klikt, verschijnt er automatisch het bijbehorende ID.
  • Opmerkingen
Optioneel kunnen hier opmerkingen en versie informatie worden toegevoegd over de specifieke mapping.
  • Verwerkingsinterval
Stel hier de interval in om de verwerking iedere "interval" (uu:mm:ss) uit te voeren.

Selectie restrictie

Wanneer er bepaalde restrities toegelegd dienen te worden op de selectie van gegevens uit velden kun je deze hier aangeven.
  • Algemeen
??
  • Restricties toevoegen
??

Regeltabellen

Wanneer er sprake is van een structuur waarbij er bij een kop (bericht) meerdere regels kunnen voorkomen, is dit hier af te stemmen.

In het vak “Regel tabel” kunt u de mapping aangeven waarin de regels worden gedefinieerd met daarbij behorende het bron veld en eventuele restricties daaraan.

Opschoning configuratie

Vervolg mappings