Ordner Bank - Ontkoppelen van document bij bankherkenning

Indien er een document gekoppeld is aan een betaling van de bank dan is het mogelijk om dit document te ontkoppelen.
Dit kan op twee manieren:

De eerste manier is:
Door te klikken op het rode info-icoontje komt er een nieuw scherm, daarbinnen kunt u de knop "Ontkoppelen" gebruiken.

De tweede manier is:
Als de boeking van de bank al gemaakt is, kunt u deze weer openen.
Door op de betreffende regel op het blauwe info-icoontje te klikken kunt u het veld met het documentnummer/naam leegmaken.