Ordner verkoop - Opvragen verkoopboeking

Als u de ordner verkoop opent en u klikt op het vergrootglas.png-tabblad op de rechterpagina, dan kunt een verkoopboeking opzoeken.
 
Dit scherm biedt u de volgende zoekmogelijkheden:
 
  • Relatie: Hier kunt u zoeken op een bepaalde relatie, oftewel debiteur, van een bepaalde verkoopboeking. Vul (een deel van) de naam van de relatie in. In dit scherm is het niet mogelijk om te zoeken op relatienummer.
  • Omschrijving: HIer kunt u een deel van de tekst van de factuurregel invullen.
  • Boekstuknr.: U kunt ook meteen zoeken op het boekstuknummer van een verkoopboeking.
  • Datum van: Hier vult u de datum in vanaf welke dag dat u wilt gaan zoeken.  Met behulp van het Intelly/algemeen/Kalender.gif-icoontje, waarna vervolgens een kalender verschijnt, kunt u meteen een willekeurige dag selecteren.
  • Datum tot: Hier vult u de datum in tot en met de dag dat u wilt gaan zoeken.
  • Bedrag van: Hier vult u het laagste bedrag in. 
  • Bedrag tot: Hier vult u het hoogste bedrag in. 
Indien u bijvoorbeeld een creditnota wilt zoeken, dan is het "Bedrag van" bijvoorbeeld -1000 EUR en het "Bedrag tot" is 0,00 EUR.

Mocht u de boeking niet hebben gevonden, dient u uw zoekopdracht specifieker (of juist breder) te specificeren. Als u zoekt op relatie of op datum, is het natuurlijk mogelijk dat er meerdere verkoopboekingen worden gevonden.

Ook kunt u zoeken aan de hand van de tabbladen aan de rechterkant van uw scherm. Deze staan normaal gesproken op alfabet. Zo kunt u gemakkelijk zoeken op naam van de leverancier waar de verkoopfactuur van afkomstig is.

OPMERKING:
Indien de naam van een relatie niet met een letter van het alfabet begint - bijv een ' of een spatie - dan zijn de boekingen terug te vinden in het tabblad '*'.