Ordner Memoriaal - Opvragen meervoudige memoriaalboeking

Als u de ordner Meervoudig Memoriaal opent binnen het vergrootglas.png-tabblad, is aan de rechterkant van uw scherm de mogelijkheid om een meervoudige memoriaalboeking op te zoeken.Dit scherm biedt u de volgende zoekmogelijkheden:
  • Boekstuknr.: Hier kunt u een boeking zoeken aan de hand van het boekstuknummer. U dient het exacte nummer op te geven, anders wordt de opgevraagde boeking niet gevonden door Intelly.
  • Datum van/Datum tot: Hier kunt u zoeken aan de hand van de boekingsdatum van de memoriaalboeking. Met behulp van het Intelly/algemeen/Kalender.gif-icoontje, waarna vervolgens een kalender verschijnt, kunt u meteen een willekeurige dag selecteren.
Mocht u de boeking niet hebben gevonden, dient u uw zoekopdracht beter te specificeren. Als u zoekt op datum, is het natuurlijk mogelijk dat er meerdere memoriaalboekingen worden gevonden.

Tabbladen
Het is ook mogelijk om te zoeken aan de hand van de tabbladen aan de rechterkant van uw scherm. Voor een ordner meervoudig memoriaal kunt u het beste per maand of per kwartaal sorteren. Bij een (zeer) kleine administratie, volstaat een indeling per kwartaal. Dit kunt u zelf instellen bij het aanmaken van het dagboek memoriaal.
Indien een boeking in het boekjaar is gemaakt met een datum die NIET in de boekjaarrange valt, is deze terug te vinden in het tabblad '*'.