Ordner Openstaande Posten - Opvragen Openstaande Post

Als u de ordner openstaande posten opent binnen het vergrootglas.png-tabblad, is aan de rechterkant van uw scherm de mogelijkheid om een openstaande post op te zoeken. Voor debiteuren, crediteuren en medewerkers is dit op dezelfde manier opgebouwd.


Dit scherm biedt u de volgende zoekmogelijkheden:
  • Relatie/Medewerker: Hier kunt u zoeken op een bepaalde debiteurenrelatie, crediteurenrelatie of medewerker. Vul (een deel van) de naam van de relatie/medewerker in. In dit scherm is het niet mogelijk om te zoeken op relatie-/medewerkersnummer.
  • Boekstuknr.: U kunt ook meteen zoeken op het boekstuknummer van een verkoop-/inkoopboeking, danwel declaratienummer.
  • Datum van/Datum tot: Hier kunt u zoeken aan de hand van de datum van de verkoop-/inkoopfactuur of declaratie. Met behulp van het Intelly/algemeen/Kalender.gif-icoontje, waarna vervolgens een kalender verschijnt, kunt u meteen een willekeurige dag selecteren.
Mocht u de boeking niet hebben gevonden, dient u uw zoekopdracht beter te specificeren. Als u zoekt op relatie of op datum, is het natuurlijk mogelijk dat er meerdere boekingen worden gevonden.

Het is ook mogelijk om te zoeken aan de hand van de tabbladen aan de rechterkant van uw scherm. Deze staan normaal gesproken op alfabet. Zo kunt u gemakkelijk zoeken op naam van de afnemer/leverancier/medewerker waar de boeking betrekking op heeft.

OPMERKING:
Indien de naam van een relatie/medewerker niet met een letter van het alfabet begint - bijv een ' of een spatie - dan zijn de boekingen terug te vinden in het tabblad '*'.