Ordner mutatie - Opvragen mutatieboeking

Als u de ordner mutatie opent ziet u aan de rechterkant van uw scherm het vergrootglas.png-tabblad. Met dit tabblad kunt u een mutatieboeking opzoeken.

Dit scherm biedt u de volgende zoekmogelijkheden:
  • Relatie: Hier kunt u zoeken op een bepaalde relatie, oftewel debiteur of crediteur, van een bepaalde verkoop- of inkoopboeking. Vul (een deel van) de naam van de relatie in. In dit scherm is het niet mogelijk om te zoeken op relatienummer.
  • Omschrijving: Hier kunt u een deel van de omschrijving van de boeking invullen.
  • Dagboek: Met behulp van de dropdown kunt u een dagboek selecteren, laat u hem leeg krijgt u mutaties uit alle dagboeken.
  • Status: Selecteer met behulp van de dropdown de status van de boeking, laat u hem leeg dan krijgt u alle onverwerkte mutaties tesamen met de mutaties die vandaag zijn verwerkt. Klik op status mutatie voor extra informatie over de verschillende soorten statussen.
  • Datum van: Hier vult u de datum in vanaf welke dag dat u wilt gaan zoeken. Met behulp van het Intelly/algemeen/Kalender.gif-icoontje, waarna vervolgens een kalender verschijnt, kunt u de juiste dag selecteren.
  • Datum tot: Hier vult u de datum in tot en met de dag dat u wilt gaan zoeken.

Mocht u de boeking niet hebben gevonden, dient u uw zoekopdracht beter te specificeren. Als u zoekt op relatie of op datum, is het natuurlijk mogelijk dat er meerdere mutatieboekingen worden gevonden.

Het is ook mogelijk om te zoeken aan de hand van de tabbladen aan de rechterkant van uw scherm. Deze staan normaal gesproken op maand. Zo kunt u gemakkelijk zoeken in de maand waar de mutatie zou kunnen hebben plaats gevonden.

OPMERKING:
Indien de boeking buiten het jaar heeft plaats gevonden dan zijn de boekingen terug te vinden in het tabblad '*'.