Business Designer - Business Clients - Sjablonen

Stamgegevens > Logistiek > Business Designer > Business Clients > Tabblad Sjablonen

Hier bevinden zich de instellingen voor de sjablonen van de Business Client.
De volgende opties zijn beschikbaar:
  • Transactiebon: Hier selecteert u het sjabloon voor de transactiebon.
  • Transactiebon (gesloten): Hier selecteert u het sjabloon voor de gesloten transactiebon.
  • Bereidingsbon: Hier selecteert u het sjabloon voor de bereidingsbon.
  • Bereiding - volgende gang: Hier selecteert u het sjabloon voor de bereiding - volgende gang.
  • Tafel verplaatst melding: Hier selecteert u het sjabloon voor de melding bij verplaatsen van een tafel.
  • X rapport: Hier selecteert u het sjabloon voor het X rapport.
  • Medewerker X rapport: Hier selecteert u het sjabloon voor het medewerker X rapport.
  • Regio X rapport: Hier selecteert het sjabloon voor het regio x rapport.
  • Z rapport: Hier selecteert u het sjabloon voor het Z rapport.
  • Telling rapport: Hier selecteert u het sjabloon voor het telling rapport.
  • Uitgave rapport: Hier selecteert u het sjabloon voor het uitgave rapport.
  • Offerte: Hier selecteert u de uitvoer voor de offerte.
  • Order: Hier selecteert u de uitvoer voor de order.
  • Levering: Hier selecteert u de uitvoer voor de levering.
  • Factuur: Hier selecteert u de uitvoer voor de factuur.