Business Designer - Business Designer - Kopiëren Business Designer pagina

Stamgegevens > Logistiek > Business Designer > Business Designer

Pagina's kopiëren is een tijdsbesparende functie bij het maken van de kassa. Het werkt als volgt:

Bij 'Business Designer' en klikt u op het Intelly/select.gificoon van de gewenste Business Designer definitie en vervolgens op het icoon om naar de Business Designer pagina's te gaan.

Eenmaal in het venster 'Pagina's van Business Designer' klikt u op het Intelly/select.gif icoon van de gewenste pagina en vervolgens op het Kopieericoon in overzicht icoon om in het eigenschappen beheervensters van de pagina's te komen.

Vanaf dit vlak kunt u de geselecteerde pagina als basis gebruiken en deze (of een selectie van events hiervan) kopiëren naar andere (al bestaande) Pagina's.

Events
Met behulp van deze lijst selecteert u de Events die u wilt kopiëren naar de andere pagina's. Om meerdere Events te selecteren gebruikt u de muis in combinatie met de 'Ctrl' toets. Wilt u een grote hoeveelheid selecteren, dan kiest u de eerste Event met uw muis, en kiest u vervolgens de laatste gewenste Event in de lijst, terwijl u de 'shift' toets in houdt gedrukt.

Naar
Hier selecteert u op precies dezelfde wijze de bestaande pagina waarheen de bij "Events" geselecteerd Events worden gekopieerd.

Pagina eigenschappen overnemen
Deze optie vinkt u aan als u wenst dat de eigenschappen van de bron pagina worden overgenomen door de geselecteerd pagina's.

Variaties overnemen
Deze optie vinkt u aan als u wenst dat de bestaande variatie keuze van het bronbestand wordt gekopieerd naar uw doelbestanden.

Alle bestaande Events verwijderen
Deze optie vinkt u aan als u wenst dat de pagina geheel wordt geledigd, en vervolgens geheel wordt gekopieerd.