Business Designer - Business Designer - Events

In het ontwikkelen van het kassapakket, wordt er gebruik gemaakt van bepaalde "gebeurtenissen" ofwel "events". De omschrijving van deze events vind u hier.

Knop naamOmschrijving
CHANGE_AMOUNTMet deze knop past u een bedrag van een product in de transactie die u open heeft staan. Deze verandering is dus niet bindend voor de transacties na de mutatie.
CHANGE_EMPLOYEEWerknemer aanmelden zonder authenticatie
CHANGE_PRODUCT_DESCRIPTIONMet behulp van deze knop kunt u de product omschrijving van het gekozen product muteren in een makkelijke interface.
CHANGE_PRODUCT_NUMBERMet behulp van deze knop kunt u het product aantal van het gekozen product muteren in een makkelijke interface. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld meerdere gescande artikelen doorvoeren.
CREATE_PREPARATIONSAdministreert dat de bereiding begint, maar maakt geen bon aan. Deze optie dient u enkel te gebruiken als u van de optie  bereidingen gebruik maakt in uw administratie.
CUSTOMER_CARD_EXCLUDE Het aangeslagen product uitsluiten van de powercard punten regeling: indien men gebruik maakt van de powercard is het mogelijk per artikel punten op te geven die de klant ontvangt bij de aanschaf
DECREASE_ QUANTITYVerminderd het ingevoerde aantal van het laatst gekozen product in het venster met 1.
DISCOUNT_AMOUNTGeeft korting aan het gekozen product in euro’s over de bepaalde eenheid van het product.
DISCOUNT_PERCENTAGEGeeft korting aan het gekozen product in procenten over de bepaalde eenheid van het product.
DISPLAY_APPLICATION_CASH[applicatie] Geeft de management functie weer, waarmee u gemakkelijk uw kassatelling kan invoeren en vergelijken met uw eventuele Z-afslag.
DISPLAY_EMPLOYEE_SELECTIONHier kunt u een overzicht weergeven van de mogelijke medewerkers.
DISPLAY_EVENT_ENTRYInvoerveld voor gebruik gemaakt wordt van applicaties
DISPLAY_EVENT_INFORMATIONWeergave veld voor applicaties
DISPLAY_PREPERATIONSWeergave van de openstaande bereidingen (bereidingen)
DISPLAY_PRODUCT_BUTTONSGenereert automatisch kassa-schermen van categorie / familie / omzetgroepen of een combinatie van deze.
DISPLAY_PRODUCTCATEGORY_GROUPINGGenereert automatisch kassa-schermen van alle categorieën, waarbij "Bruikbaar op kassa" is aangevinkt.
DISPLAY_PRODUCTFAMILY_GROUPINGGenereert automatisch kassa-schermen van alle families, waarbij "Bruikbaar op kassa" is aangevinkt.
DISPLAY_PRODUCTTURNOVERGROUP_GROUPINGGenereert automatisch kassa-schermen van alle omzetgroepen, waarbij "Bruikbaar op kassa" is aangevinkt.
DISPLAY_RECEIPTDit item vormt een van de belangrijkste items in uw lay-out. Het overzicht met de producten per bon, de prijs en de hoeveelheden staan hierop aangegeven.
DISPLAY_RECEIPT_SHORTWeergave van de bon voor bijvoorbeeld Handhelds.
DISPLAY_TEXTDit item geeft enkel tekst weer, waar geen interactie bij  mogelijk is. Gebruik dit bijvoorbeeld om menukoppen duidelijker te maken.
DISPLAY_TRANSACTION_TO_SPLITOpent een nieuw venster met de mogelijkheid om de kosten van een locatie op te delen over 2 locaties. U kunt dit event initieren met TRANSACTION_SPLIT.
DISPLAY_WEBBROWSERDit item laat een veld zien met daarin een ingebouwde  webbrowser
EDITMODE_LOCATIONModus voor het wijzigen van een locaties (tafels)
EDITMODE_LOCATION_RESETModus voor het herplaatsen naar oorspronkelijke indeling.
EMPLOYEE_LOGOFFUitloggen medewerker
EMPLOYEE_LOGONInloggen medewerker
GET_DEFERRED_PAYMENTSUitgestelde betalingen ophalen
INSERT_CUSTOMERHier kunt u een nieuwe klant invoeren inclusief zijn/haar NAW gegevens.
INSERT_AND_SELECT_DEFERRED_PAYMENTSLocatie aanmaken voor uitgestelde betalingen, tevens selecteren van deze betaling.
INSERT_DEFERRED_PAYMENTSLocatie aanmaken voor uitgestelde betalingen.
KEY_EXPENSES_ENTRYGa naar een pagina om uitgaven in te voeren
KEY_EXPENSES_RECEIPTPrint een bonnetje uit ter verificatie van ingevoerde uitgaven.
KEY_EXPENSES_BACKSPACEVerwijderd de laatste geregistreerde uitgaven
KEY_INVOICETYPEFactuur type selecteren
KEY_LOCATIONDit event kiest u als u een locatie wilt gebruiken binnen uw kassasysteem. U kunt dan een kassabutton aanmaken die gekoppeld is aan een aangemaakte locatie.
KEY_LOCATION_ENTRYGa naar pagina om een locatie in te voeren
KEY_PAGEDeze knop bevat een link die u doorverwijst naar een andere pagina van het Intelly kassasysteem
KEY_PRODUCTDeze knop kunt u koppelen aan een product
KEY_PRODUCT_CUSTOM Selecteert een product met een variabele omschrijving en prijs
KEY_REGIONMet deze functionaliteit kunt u medewerkers koppelen aan een bepaalde regio in uw bedrijf.
KEYPADSMet behulp van deze knoppen kunt u uw eigen toetsenbord samenstellen, of een numeriek pad maken.
LOCATION_REOPEN De transactie van de locatie alsnog openen.
MANUAL_BARCODE_ENTRYEn scherm waarmee u manueel de barcode kan intoetsen, als deze niet uit zichzelf werkt.
MOVE_TO_LOCATIONVerplaatst een locatie (wisselen van tafels)
MOVE_TO_LOCATION_ONLY_SAMEVerplaats naar locatie (binnen dezelfde regio)
NEXT_COURSEDeze knop vraagt het volgende gerecht uit in uw keuken. Let wel dat u in stelt, naar welke printer u zend.
NEXT_RECEIPTDit item geeft de volgende bon weer die in uw kassa is opgeslagen.
OPEN_DRAWERDeze button zendt een signaal naar uw kassa, zodat deze opent mits deze juist is aangesloten
OPEN_WEBSITE_EXTERNALDeze knop opent uw web browser in een nieuw scherm.
OPEN_WEBSITE_INTERNAL Dient voor het openen van een website binnen in de kassa pagina (website adres is op te geven bij het event). weergave middels het DISPLAY BROWSER event.
PAYMENTBetaling, te koppelen aan ingevoerde betaalwijzen
PREVIOUS RECEIPTDit item geeft de vorige bon weer die in uw kassa is opgeslagen
PRINT_PREPARATIONSBereidingen maken en afdrukken (mits bereidingen is aangevinkt)
PRINT_PREPARATIONS_AND_LOGOFFPrint bereidingen en afmelden (mits bereidingen is aangevinkt)
PRINT_RECEIPTDeze optie print een bon uit op de door u aangewezen locatie.
RETURN_PRODUCTProduct retour
REVERSE_QUANTITYDeze knop stelt u in staat om negatieven te boeken in het geval van retourboekingen
SELECT_CUSTOMEREen reeds ingevoerde klant selecteren in een nieuw venster.
SELECT_DEFERRED_PAYMENTSLocatie selecteren van een uitgestelde betaling
SELECT_EMPLOYEEEen reeds ingevoerde medewerker selecteren in een nieuw venster.
SELECT_PRODUCTSelecteer product (via zoekvenster)
SELECT_PRODUCT_TEXT_SPECIFICATIONSelecteer product text specificatie
SEPARATOREen scheidingslijn om verschillende gangen weer te geven, Deze kan men gebruiken mits 'bereidingen  is aangevinkt
TRANSACTION_SPLITActiveert het splitsen van de 'huidige' openstaande transactie
WINDOW_MINIMIZEDeze knop verwijst u terug naar het bureaublad van uw besturingssysteem.

Mist u een Event? Of heeft u onduidelijkheden?
Neem dan contact op met ons Support Center.