Logistic Control Center - Instellingen - Product types

Stamgegevens > Logistiek > Logistic Contol Center > Instellingen > Product types

Het product type dat binnen de werkmaatschappij wordt gebruikt, kunt u selecteren door het vakje ervoor aan te vinken. Het is mogelijk om meerdere product types te selecteren. De geselecteerde product types worden vervolgens automatisch bij de stamgegevens van de werkmaatschappij gekoppeld. Hier kunt u in de beschrijving nalezen waar de koppeling plaatsvindt.

LCC Instellingen Product types

Instelling per product type

Per opgegeven product type (in onderstaand voorbeeld: Handelsgoederen) kan het volgende ingesteld worden.

Indien een gebruiker rechten heeft gekregen om verkooporders door te bestellen, dient per product type opgegeven te worden via welk inkoopproces deze doorbestelling plaats moet vinden. Naast deze instelling, dient er bij het betreffende inkoopproces ook nog het standaard onderdeel opgegeven te worden bij 'Algemeen'.
De knop 'doorbestellen' is binnen de verkooporder alléén te zien in de fase 'voorbereid'.

Automatisch (door)bestellen

Er zit een verschil in automatisch doorbestellen en in automatisch bestellen.

Voorwaarden tbv automatisch doorbestellen: Deze voorwaarde moet ingesteld worden om vanuit een verkoopproces een inkoop aan te maken.

Voorwaarden tbv automatisch bestellen: Deze voorwaarde moet ingesteld worden om vanuit een inkoopproces een bestelling te plaatsen bij een leverancier.