Veelgestelde vragen (FAQ) - Documentsysteem

In dit gedeelte vindt u oplossingen op vragen die te maken hebben met het document gedeelte. Verschijnt er bijvoorbeeld een bepaalde foutmelding, of zijn er zaken voor u onduidelijk binnen het systeem, is de kans groot dat u hier een oplossing vindt voor uw specifieke probleem.

Klik onderstaand op het betreffende onderwerp en laat u verder helpen door onze digitale handleiding. Mocht uw vraag of probleem niet zijn opgelost, kunt u natuurlijk altijd contact met onze medewerkers opnemen.


Hoe kan ik losse pagina's samenvoegen tot één document?
Hoe kan ik een document splitsen?
Bij het boeken in de ToDo-lijst kan ik een bestaande factuursoort niet selecteren, terwijl deze wel aan is gemaakt.
Bij het boeken van een inkoopfactuur in mijn ToDo-lijst, wil ik deze op een entiteit (bijv. order) boeken, zodat bij de entiteit (order) inzichtelijk is wat de directe inkoopkosten zijn geweest.
Bij het boeken van een inkoopfactuur in mijn ToDo-lijst, wil ik deze op productniveau boeken, zodat mijn voorraden bijgewerkt worden.
Aan factuursoort ... is geen grootboek gekoppeld
Financiële BTW code verkoop niet gekoppeld ...
Fout tijdens reserveren factuurnummer...
FOUT: Access to entity is denied
Een zojuist gescand document staat niet in m'n ToDo lijst, terwijl ik deze wel hier verwacht. Hoe krijg ik deze in m'n ToDo.
Bij mijn gebruikersnaam is een documentstroom vertraging ingesteld, echter bij uitzondering heb ik een zojuist gescand document per direct nodig om te boeken. Hoe kan ik de vertraging omzeilen?
Bij het boeken in de ToDo-lijst staat er voor mijn inkoopfactuur geen juiste factuursoort in de lijst. Hoe kan ik een nieuwe factuursoort aanmaken?
Ik heb een factuursoort die ik veel gebruik bij het boeken van mijn inkoopfacturen. Is het mogelijk om met dezelfde factuursoort, naar verschillende grootboekrekeningen te laten boeken?
Bij het boeken van een inkoopfactuur in mijn ToDo-lijst, klik ik per ongeluk op het groene vinkje alvorens de factuur naar Financieel te hebben gezet. Hoe kan ik de boeking opnieuw oproepen om hem alsnog naar Financieel te zetten?
Bij het boeken van een inkoopfactuur in mijn ToDo-lijst, heb ik op de papieren factuur een ander totaal btw bedrag dan wordt berekend door Intelly.