Indexing service

Stamgegevens > Financieel > Indexing service

Verschillende onderdelen maken gebruik van de indexing service. Voorbeelden hiervan zijn, het automatisch boeken in he banksysteem, de zoekmogelijkheid naast het ordner-icoon en de zoekmogelijkheid naast het verrekijker-icoon.

Indexing service.PNG

Type: Dit zijn de verschillende types, die binnen de indexing service kunnen worden gebruikt.

Ingeschakeld: De aangevinkte types worden meegenomen in de indexing service.

Aantal dagen: Het aantal dagen dat u hier ingeeft, is tot hoever terug de gegevens worden gebruikt binnen de indexing service.

Door op 'OK' te klikken, worden de gegevens in dit scherm opgeslagen.
Door op 'Opbouwen' te klikken wordt de indexing service opgebouwd.
Door op 'Verwijderen' te klikken wordt de indexing service verwijderd.