Processen - Algemeen - Output

Stamgegevens > Logistiek > Processen > Tabblad: Algemeen > Output

Hier wordt de alles ingesteld om de Output te regelen en stroomlijnen.

Klik op het subscherm Instellingen en het onderstaande overzicht verschijnt.

Security level: Geef hier het Security level op.

Document type: Geef hier het document type op.

Documentgroepen: Geef hier de documentgroep(en) op waarvoor het definitief afdrukken van dit document opvraagbaar moet zijn.

Incompany documentgroep toevoegen

Sjabloon: Selecteer hier het sjabloon (de layout) waarop de informatie van dit stukje proces moet worden gepresenteerd op papier.

Standaard printer: Selecteer hier de printer welke standaard moet worden gebruikt.

Printer voor klant afdrukken: Selecteer hier de printer waarop het externe document moet worden afgedrukt.

Aantal afdrukken voor klant: Geef hier het standaard aantal afdrukken op welke naar de klant verstuurd zullen worden.
Intelly/red_exclamationmark.giBij de relatie (in het tabblad 'proces instellingen' is het mogelijk om het aantal afdrukken specifiek voor deze relatie te verhogen/verlagen t.o.v. deze standaard instelling.

Printer voor eigen afdrukken: Selecteer hier de printer waarop het interne document moet worden afgedrukt.
Het is mogelijk om eenzelfde document op 2 verschillende soorten papier uit te printen. Het exemplaar voor de klant wordt op origineel bedrijfspapier geprint, terwijl het interne exemplaar op blanco papier wordt afgedrukt. Uiteraard is het ook mogelijk om zowel extern als intern op hetzelfde papier uit te printen.
Intelly/red_exclamationmark.gi Indien de 'printer voor klant afdrukken' ongelijk is aan de 'printer voor eigen afdrukken', dan wordt ervan uitgegaan dat in in de 'eigen' printer geen briefpapier ligt. Het logo wordt er dan automatisch (in zwart wit) bijgedrukt.

Aantal eigen afdrukken: geef hier het standaard aantal afdrukken op dat intern bewaard wordt.