Inrichting - Dagboeken - Intelly Banking

Stamgegevens > Financieel > Inrichting > Dagboeken > [selecteer dagboek] > tabblad Intelly Banking

Indien er gebruik wordt gemaakt van de Intelly Bankkoppeling, wordt hier de betreffende instelling voor de ontvangst van de binnenkomende mutaties ingesteld. Tevens kan hier het tabblad met de oude mutatie ontvangst uitgezet worden.Administratie: hier staat de administratienaam waartoe dit dagboek behoort.

Dagboek: hier staat de omschrijving van het dagboek vermeld.

Bankrekening: selecteer via de dropdown de juiste bankkoppeling.

Alleen direct bankieren: 
Uitgevinkt: u ziet zowel het tabblad van de oude methode als het tabblad van de Intelly Bankkoppeling.

Als er nog onverwerkte bankmutaties staan in het bovenste tabblad, dienen deze nog eerst verwerkt te worden, alvorens overgegaan kan worden tot het sluiten van dit tabblad. Zodra alle bankmutaties verwerkt zijn, is ons advies om het tabblad met de oude methode weg te halen, zodat er geen mut.asc bestanden meer hierop binnen kunnen komen. Alle mutaties komen daarna automatisch binnen via de Intelly bankkoppeling.
 
Aangevinkt: u ziet alléén het tabblad met de nieuw Intelly Bankkoppeling zichtbaar. 

Het is niet meer mogelijk om (oude) mut.asc bestanden te uploaden/importeren of bewerken.

Betalingen klaarzetten in liquiditeitsmanager
Indien dit wordt aangevinkt, wordt er niet direct een betaalbestand klaargemaakt, maar een betaalrecord. Via de liquiditeitsmanager kan dan een betaalbestand worden aangemaakt. Zodoende kunnen de crediteurbetalingen, debiteurrestituties, medewerkersbetalingen en belastingbetalingen op één punt omgezet worden naar een betaalbestand.