Inrichting - BTW codes - Instellingen

Stamgegevens > Financieel > Inrichting > BTW codes > Tabblad: Instellingen

Dit tabblad kunt u alleen inrichten, indien u in het tabblad algemeen een keuze heeft aangemaakt voor een type BTW code. Klik op aanmaken BTW-code voor een beschrijving.
Als u de keuze heeft gemaakt voor ICP, ICV of marge, krijgt u het onderstaande overzicht:

Voor de ICP bent u nu klaar, maar voor de ICV en de marge zijner nog een aantal velden die u dient in te vullen. Hieronder staan de velden die nog gevuld moeten te worden:

BTW percentage: Hier dient u het percentage in te vullen. U hoeft geen procentteken te gebruiken.

Rekening nummer: Hier vult u de grootboekrekening in die bij de BTW code hoort. U kunt de grootboekrekening zoeken door te klikken op het Intelly/algemeen/zoeken.gif-icoontje of (een gedeelte van) de omschrijving van de rekening intypen. Dit rekening nummer wordt overgenomen van tabblad 'algemeen'.

BTW code: Hier kunt u met behulp van de dropdown de te koppelen BTW code selecteren, die u wilt gebruiken als tegenrekening voor de BTW code van de ICV of Marge. U kunt de BTW code ook zoeken door te klikken op het Intelly/algemeen/zoeken.gif-icoont.

Klik op de knop 'OK' om de gegevens op te slaan.

Klik hier voor de beschrijving van de inrichting van de ICP.