Ordner Rapporten - Grootboek - Verwerkingsverslagen

Gele ordner Rapporten > Tabblad Grootboek > Verwerkingsverslagen

Dit overzicht laat alle aangemaakte verwerkingsverslagen zien. Tevens is zichtbaar op welke datum het verslag is aangemaakt en wat de status is van het verwerkingsverslag.In bovenstaande afbeelding is te zien dat er op 28 januari 2008 reeds een verwerkingsverslag was aangemaakt van (een deel van) de toenmalige boekingen. Mocht u dit verwerkingsverslag willen inzien, kunt u klikken op het verslagnummer, in dit geval 2008000002.
Er opent zich dan een grootboek recapitulatie per dagboek, oftewel per ordner, die u heeft verwerkt. Onderaan ziet u de totale grootboek recapitulatie van alle verwerkte dagboeken (ordners) samen.

Als u de nieuw verwerkte boekingen definitief in een verwerkingsverslag wilt zetten, klikt u op het slot-open.png-icoontje om het verwerkingsverslag definitief te maken. Het systeem geeft vervolgens de melding dat u deze actie niet meer ongedaan kan maken. Let hier dus op!
Voordat u dit kunt doen, zijn er eerst nog een aantal stappen die u in de administratie moet uitvoeren. Dit staat beschreven in verwerken mutaties, en het is raadzaam om dat eerst te lezen voordat u de verwerking definitief maakt.