Business Designer - Business Designer - Inrichten kassapagina (Kassa Designer)

Stamgegevens > Logistiek > Business Designer > Business Designer

Hier kunt u zelf een Business Designer pagina inrichten en bepalen welke buttons u op de betreffende pagina plaatst. Ook kunt u de functie van deze buttons zelf bepalen en vastleggen.

Om dit voor elkaar te krijgen, klikt u op Intelly/select.gificoon en vervolgens op het icoon om naar de Business Designer pagina's te gaan.

Klik op de gewenste in te richten pagina vervolgens op het Intelly/select.gificoon en daarna op het icoon om naar de Business Designer te gaan.

Vervolgens komt u in de Business Designer terecht met onderstaand scherm aan de rechterkant vermeld:Middels dit scherm kunt u in het linkerdeel van het scherm alle Business Client buttons plaatsen op het raster.
Aan te raden is om het vinkje aan te zetten bij 'Raster', zodat alle hokjes van het raster zichtbaar worden.

Kies vervolgens in het dropdown menu het event waar u een Business Client button van wilt aanmaken om te plaatsen op het raster van de pagina. Wat de diverse events precies inhouden, wordt later uitgebreid uitgelegd.

Label:
Dit is de tekst die op de Business Client button getoond wordt. Zorg dat hier niet teveel letters worden ingevuld, anders wordt de Business Client button onleesbaar of onduidelijk.

NB: Niet in alle gevallen is dit noodzakelijk. Als er bijvoorbeeld een product wordt geplaatst en gekoppeld wordt aan een product dat reeds een Business Client tekst bevat, en is ingevoerd bij Algemeen > Producten, hoeft er bij 'Label' niets worden ingevuld.

Breedte:
Hier dient u het aantal in te vullen, waardoor de breedte van de Business Client knop bepaald wordt. Als u hier 3 invult, wordt de kassabutton dus 3 hokjes (van het raster) breed.

Hoogte:
Hier dient u het aantal in te vullen, waardoor de hoogte van de Business Client knop bepaald wordt. Als u hier 2 invult, wordt de Business Client button dus 2 hokjes (van het raster) hoog.

Lettertype:
Hier kunt u, indien u dit wenst, een lettertype invullen. Dit is niet verplicht, aangezien Intelly natuurlijk ook een eigen standaard lettertype heeft ingesteld.

Lettergrootte:
Hier kunt u de gewenste lettergrootte opgeven. Voor iedere afmeting van een Business Client knop zal de lettergrootte verschillen.

Vet:
Vink hier aan of de tekst op de knop vetgedrukt is of niet.

Letterkleur:
Hier kunt u een kleur instellen voor de tekst op de Business Client knop.

Uitlijning:
In de dropdown kunt u kiezen of de tekst op de Business Client button links, in het midden of rechts uitgelijnd gepresenteerd wordt.

Dubbelklik links vervolgens op het raster om de Business Client button te plaatsen.
Onderstaand zijn de verschillende (veelgebruikte) events beschreven en hoe u de inrichting compleet maakt.