Logistiek - Logistic Control Center

Stamgegevens > Logistiek > Logistic Contol Center

Met het Logistic Control Center is het mogelijk om op een eenvoudige en overzichtelijke manier instellingen en gebruikersrechten binnen het logistieke systeem in te richten of aan te passen. Met behulp van keuze menu's zijn de processen per werkmaatschappij makkelijk in te richten.

Bovenaan de pagina kunt u met behulp van de dropdown, de werkmaatschappij selecteren. Op het scherm staat het tabblad Instellingen en een tabblad per actief proces. Het tabblad Instellingen is apart beschreven en voor het instellen van de processen vindt u hieronder een algemene beschrijving. Hieronder ziet u een voorbeeld van de tabbladen:

IntellingenProcessen