Ordner mutaties - Recapitulatie dagboek mutaties

Binnen de ordner mutatie  kunt u snel een recapitulatie van uw mutaties opvragen. Dat wil zeggen dat u een overzicht krijgt van alle mutaties die geboekt zijn, inclusief alle boekingsgegevens (afnemer, leverancier, datum, bedragen en grootboekrekeningen).
Aan de rechterkant van uw scherm ziet u bovenin een groenvinkje.png-tabblad. Hier kunt u op klikken.

Periode systeem: Hier kunt u het periode systeem voor uw recapitulatie opgeven. Via een dropdown-menu heeft u de keuze tussen de opties Jaren, Kwartalen of Maanden.
Periode: Bij 'Periode' kunt u vervolgens de exacte periode opgeven.
Toon verwerkte boekingen: Als u dit aanvinkt, ziet u ook alle boekingen die u reeds heeft verwerkt. Voor een beschrijving van het verwerken van boekingen, kunt u klikken op verwerken mutaties.
Toon boekingen buiten selectie: Als u dit aanvinkt, zieet u de boekinen die buiten de geselecteerde periode vallen.

De recapitulatie in de ordner mutatie is een verzameling van alle recapitulaties in de afzonderlijke dagboeken. Zie hiervoor kas, bank, inkoop, verkoop, medewerkers en memoriaal.